Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: Η ατάκα της Ιγγλέζου στη Μαλέσκου που την άφησε «κάγκελο»! (Video)

«Συγχαρητήρια που δεν φοβάσαι...»

12 Φεβρουαρίου 2021 18:13
Survivor 4: Η ατάκα της Ιγγλέζου στη Μαλέσκου που την άφησε «κάγκελο»! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Η Ασημίνα Ιγγλέζου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι και στις δηλώσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα. Ενώ, ένα «θρίλερ» επικρατεί με την Ελευθερία Ελευθερίου

Συγκεκριμένα, η Ασημίνα Ιγλέζου απευθυνόμενη στην παρουσιάστρια "πέταξε" μια απίστευτη ατάκα:

«Εγώ έφυγα από μέσα για να γλιτώσω όλα αυτά και πάλι με βρίσκουν έξω. Δηλαδή τι θα γίνει; Καταρχήν συγχαρητήρια που άντεξες να με καλέσεις στην εκπομπή σου και δεν φοβάσαι μη πάρω τη θέση σου κι εσύ» και πρόσθεσε με χιούμορ: «Έτσι είμαι εγώ, πετάω τους ανθρώπους έτσι έξω».

Survivor 4: Αποκάλυψη «φωτιά» Ιγγλέζου για Σοφία! (Video)

Survivor 4: H Ασημίνα Ιγγλέζου βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής καλεσμένη στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων έκανε και μία αποκάλυψη «φωτιά» για την Σοφία. Ενώ, τις επόμενες μέρες αναμένεται να μπει στο Survivor, ο Σάκης Κατσούλης, πρώην σύντροφος της Μαριαλένας, με τον οποίο η παίκτρια των «μπλε» συζούσε για δύο χρόνια.

Οι δηλώσεις της Ασημίνας Ιγγλέζου για το Survivor και τη Σοφία Μαργαρίτη

«Δεν μου στοίχισε που δεν με επέλεξε ο Τζέιμς, μου στοίχισε που έγινε έτσι το παιχνίδι. Θεωρώ ότι ο Κοψιδάς για προσωπικό του συμφέρον δεν έπρεπε να επιλέξει την τετράδα των Μαχητών. Η Σοφία η ίδια μου είπε, ότι αυτή είπε στον Κοψιδά να με πάρει.

Ήταν κάποια στρατηγική, από εκεί που ήμουν «προστατευμένη» με τους Μαχητές. Επειδή με επέλεξε, θα έπρεπε να με προστατεύσει και όχι να με βγάλει από την πρώτη εβδομάδα επειδή έχασα ένα παιχνίδι. Θα μπορούσε να ψηφίσει αγωνιστικά και τον Τριαντάφυλλο.

Ποτέ δεν ψήφισα τον Κοψιδά, ούτε τη Σοφία, σαν γυναίκα. Πρώτα απ' όλα ψήφιζα αγωνιστικά και στη συνέχεια στο πώς φέρεσαι μέσα στην καλύβα. Δεν μπορώ να βλέπω κάποιον στην ηλικία μου να προσβάλει ένα παιδί 24 χρονών, η κόρη μου είναι 22», είπε χαρακτηριστικά η Ασημίνα Ιγγλέζου.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share