Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4 - Σάκης Κατσούλης: Ο μεγάλος έρωτας με την Μαριαλένα και η σχέση του με την... Μαριπόζα!

Γνώριμα κορίτσια θα πετύχει στην ομάδα των Μαχητών - Ο χωρισμός πριν 4 μήνες από την Μαριαλένα και η μεγάλη καψούρα

12 Φεβρουαρίου 2021 09:27
Survivor 4 - Σάκης Κατσούλης: Ο μεγάλος έρωτας με την Μαριαλένα και η σχέση του με την... Μαριπόζα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο νέος παίκτης που αναμένεται να ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο και να ενσωματωθεί στο Survivor 4!

Πρόκειται για κούκλο Έλληνα επιχειρηματία που μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας σε επαγγελματικές κατηγορίες ενώ είχε χρόνια σχέση με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την οποία χώρισε πριν 4 μήνες! Μπαίνει στο παιχνίδι για να διεκδικήσει ξανά την... πρώην του ή το έπαθλο των 100.000 ευρώ;

Survivor spoiler: Ποιος είναι ο Σάκης Κατσούλης;

Ο νέος παίκτης του Survivor θα είναι ο Αθανάσιος Κατσούλης με καταγωγή από το Αλιβέρι Εύβοιας, όπου ήρθε με την οικογένεια του σε βρεφική σχεδόν ηλικία, τελείωσε το λύκειο κι έφυγε στα 18 του χρόνια για να σπουδάσει στη Σχολή Φυσικοθεραπείας Αθήνας όπου είχε επιτύχει να εισαχθεί.

Ο Αθανάσιος, ο Σάκης όπως αποκαλούν η οικογένειά του και οι φίλοι του σήμερα είναι ένας επιτυχημένος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στη θέση του τερματοφύλακα . Ξεκίνησε από την παιδική του ηλικία 8-9 ετών στα γήπεδα και τις ακαδημίες της περιοχής. Πρώτη του επίσημη συμμετοχή σε ομάδα, είναι η ομάδα της πόλης που μεγάλωνε, στο Αλιβέρι, ο Ταμυναϊκός.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor 4 - Σάκης Κατσούλης: Ο μεγάλος έρωτας με την Μαριαλένα και η σχέση του με την... Μαριπόζα!

Ακολουθούν η μεικτή Ευβοίας 3η πανελλήνια θέση, ενώ συνεχίζει με ομάδες Γ΄και Β΄ Εθνικής όπως Ολυμπιακός Λιοσίων, Παναιγιάλιος, Απόλλων Σμύρνης, Καλλιθέα για 4 χρόνια, Ασπρόπυργος, Ολυμπιακός Βόλου, Αιγάλεω, και Προοδευτική .

Παράλληλα ο Σάκης είναι και ένας πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας στο χώρο του ενδύματος.

Ο Σάκης ετοιμάζει βαλίτσες ενώ παράλληλα περνάει τις απαραίτητες εξετάσεις πριν μπει στο αεροπλάνο για τον Άγιο Δομίνικο από όπου σε λίγες ημέρες θα τον παρακολουθούμε στις οθόνες μας.

Survivor: Ο μεγάλος του έρωτας με την Μαριαλένα και η σχέση του με την Μαριπόζα

Ο Σάκης Κατσούλης λοιπόν μπαίνει στο Survivor και εκεί θα βρίσκεται ξανά δίπλα στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία πλέον έχει γυρίσει σελίδα στην ζωή της αφού φέρεται να βρίσκεται σε σχέση με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη! Ωστόσο ο Ατζούν έρχεται και φέρνει... κόλαση!

Ο Σάκης με την Μαριαλένα ήταν ζευγάρι για περισσότερο από δύο χρόνια, ενώ η Μαριαλένα βρισκόταν δίπλα του σε πολύ σημαντικές στιγμές της ζωή τους, όπως όταν πήγε φαντάρος! Ο χωρισμός τους ήρθε πριν από 4 μήνες, δηλαδή λίγο πριν ξεκινήσει το Survivor και η απόφαση άνηκε στην Μαριαλένα, σύμφωνα με τις φήμες!

 Survivor 4 - Σάκης Κατσούλης Μαριάλενα Ρουμελιώτη

Μαριαλένα Κατσούλης σχέση

Σάκης Κατσούλης Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Σάκης Κατσούλης Μαριαλένα Ρουμελιώτη στρατός

Εκτός όμως από την Μαριαλένα, ο Σάκης έχει επαγγελματικές σχέσεις με μια ακόμα παίκτρια των Μαχητών! Ο λόγος για την Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου, με την οποία έχει συνεργαστεί, αφού ο Σάκης έχει καταστήματα ρούχων και η Μαριπόζα έπαιρνε μέρος σε φωτογραφίσεις των προϊόντων του, όπως σας αποκαλύπτει το Athensmagazine.gr στην παρακάτω φωτογραφία:

Κατσούλης Μαριπόζα

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share