Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Μπουνιές και κλωτσιές στην παραλία των μπλε - Πέταξαν εκτός ομάδας Αλέξη και Κρις - Δεν τους δίνουν φαγητό

Κόλαση στον Άγιο Δομίνικο - Αποκλειστικό παρασκήνιο

12 Φεβρουαρίου 2021 08:05
Survivor spoiler: Μπουνιές και κλωτσιές στην παραλία των μπλε - Πέταξαν εκτός ομάδας Αλέξη και Κρις - Δεν τους δίνουν φαγητό
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Κόκκινο χτυπάει το ενδιαφέρον στο Survivor 4 μετά τις αποκαλύψεις για την... εκδρομούλα του Αλέξη Παππά με τον Κρις Σταμούλη!

Είναι γνωστό πως οι δύο παίκτες απόδρασαν από την παραλία τους για να πάνε να βρούνε τροφή σε ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται περίπου 15-20 χιλιόμετρα μακριά! Απίστευτο! Που γνώριζαν ότι εκεί βρισκόταν ξενοδοχείο; Το είχαν δει όταν μεταφέρονταν καθημερινά με σκάφη από τις παραλίες τους στο σημείο που διεξάγονται τα αγωνίσματα! Το είχαν εντοπίσει και το είχαν βάλει στο μάτι!

Η απόφαση τους αυτή όμως έφερε συνέπειες, εκτός από τους ίδιους και στους συμπαίκτες τους αφού ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε πως οι προμήθειες για τους μπλε την επόμενη εβδομάδα θα είναι κατα 20% λιγότερες!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler: Κόλαση στην παραλία των μπλε

Αυτό όπως είναι λογικό έφερε απίστευτους τσακωμούς στην παραλία των μπλε μόλις επέστρεψαν, μετά το τέλος του συμβουλίου! Ο λόγος δεν είναι ότι αναζήτησαν αλλού φαγητό! Όπως τόνισαν και συμπαίκτες τους έχει συμβεί κάτι πιο σοβαρό και αυτό είναι ότι ξυλοκόπησαν άνθρωπο της παραγωγής του Survivor, μόλις εκείνους τους επιτέθηκε λεκτικά διότι είχε χτυπήσει "κόκκινος συναγερμός" στην παραγωγή για την εξαφάνισή τους! Αυτός είναι και ο λόγος της σκληρής απόφασης της παραγωγής!

Πρωταγωνιστής σ' ακόμα ένα τσακωμό στην παραλία των μπλε ήταν ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος έκανε μια τρομερή επίθεση στα δύο παιδιά, αφού με τον Αλέξη είχε τσακωθεί ξανά πρόσφατα, με τον Τζέιμς Καφετζή αρχικά αλλά και τους υπόλοιπους στην συνέχεια να ξεκαθαρίζουν πως από το 20% που θα στερηθούν δεν θα φάνε οι Αλέξης και Κρις! Οι δύο αυτοί είναι λογικό να μην αντιδράσουν αρχικά ωστόσο κάποιοι χαρακτηρισμοί έφερε την κατάσταση στο απροχώρητο με αποτέλεσμα παίκτες να πιαστούν ακόμα και στα χέρια!

Super spoiler: Μπουνιές και κλωτσιές στην παραλία των μπλε

Τα πλάνα αυτά, όπως είναι λογικό, θα κοπούν στο μοντάζ όπως έγινε και με πλάνα από το τελευταίο συμβούλιο του Survivor! Να σημειωθεί ωστόσο πως υπήρξαν 2 κορίτσια της ομάδας που τόνισαν ότι πάνω από όλα είναι άνθρωποι και δεν γίνεται να τους αφήσουν εντελώς νηστικούς για μια ολόκληρη βδομάδα, καθώς θα στερηθούν και τα δύο επόμενα νικηφόρα έπαθλα φαγητού.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share