Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Ανατροπή βόμβα - Αποβάλλει τελικά Παππά και Κρις η παραγωγή!

Ανατροπή δεδομένων - Παίρνει την μεγάλη απόφαση η παραγωγή

11 Φεβρουαρίου 2021 14:56
Survivor spoiler: Ανατροπή βόμβα - Αποβάλλει τελικά Παππά και Κρις η παραγωγή!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Κόλαση επικρατεί στον Άγιο Δομίνικο από την αποκάλυψη πως Αλέξης Παππάς και Κρις Σταμούλης απομακρύνθηκαν από την παραλία τους, παραβιάζοντας τους κανόνες!

Χαμός έχει γίνει από τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως, ενώ το Athensmagazine.gr πρώτο από το πρωί σας έχει παρουσιάσει το ξενοδοχείο στο οποίοι κατευθύνθηκαν οι δύο παίκτες για να βρουν φαγητό!

Αυτό που έχει συμβεί είναι άνευ προηγουμένου! Σε κάθε Survivor παίκτες προσπαθούσαν να βρουν φαγητό όμως το να φύγουν 25 περίπου χιλιόμετρα μακριά με τα πόδια και να ρισκάρουν τις ζωές τους είναι κάτι που ξεπερνάει κάθε λογική!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler: Ανατροπή βόμβα

Η αρχική απόφαση της παραγωγής ήταν πολύ σκληρή για τους δύο παίκτες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr υπήρξαν εντάσεις στην παραλία μετά το συμβούλιο! Οι δύο παίκτες, ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης θα μείνουν χωρίς φαγητό για μια εβδομάδα και οι συμπαίκτες τους δεν είναι διατεθειμένοι να τους δώσουν από το μερίδιό τους στις προμήθειες!

Ωστόσο η ποινή δεν σταματάει εκεί σύμφωνα με πληροφορίες του Αthensmagazine.gr!

Survivor spoiler: Αποβάλλοντα οι δύο παίκτες;

Ορατό παραμένει το ενδεχόμενο να αποβληθούν από το παιχνίδι οι Αλέξης Παππάς και Κρις Σταμούλης! Συγκεκριμένα υπάρχει η ενημέρωση πως οι δύο παίκτες των μπλε χτύπησαν σεκιούριτι της παραγωγής όταν επέστρεψαν στην παραλία τους! Εφόσον αυτό επιβεβαιωθεί τότε οι δύο παίκτες θα αποχαιρετήσουν αφού μέσα στην σύμβαση που έχουν υπογράψει η χειροδικία είναι ένας από τους βασικούς λόγους για να αποβληθεί κάποιος από το Survivor!

Αποβάλλει τελικά Παππά και Κρις η παραγωγή!

Από την άλλη πλευρά οι συμπαίκτες τους έχουν ζητήσει και εκείνοι να αποχωρήσουν οι δύο παίκτες, καθώς δεν πιστεύουν πως πλέον μπορούν να τους εμπιστευτούν και να ενσωματωθούν στην ομάδα! Επίσης το γεγονός πως έβαλαν την ζωή τους σε κίνδυνο μπορεί να τίναζε στον "αέρα", όχι μόνο το ελληνικό Survivor, αλλά και τα ξένα αφού θα είχε τεθεί θέμα ασφαλείας για τους παίκτες των ομάδων που παίρνουν μέρος!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share