Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι για την Σοφία Μαργαρίτη

Άσχημες εξελίξεις με την αγαπημένη παίκτρια!

11 Φεβρουαρίου 2021 11:59
Survivor spoiler: Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι για την Σοφία Μαργαρίτη
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μπορεί στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor να μονοπώλησε το ενδιαφέρον η παρανομία που έκαναν ο Κρις Σταμούλης με τον Αλέξη Παππά και να μην παρατήρησε κανείς την απουσία της Σοφίας Μαργαρίτη από όλο το επεισόδιο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις που μεταδόθηκαν από την εκπομπή Ευτυχείτε, το πρωί της Πέμπτης, τα πράγματα δεν τσουλάνε και τόσο καλά μετά τον τραυματισμό της. Ειδικός γιατρός από την Τουρκία έχει πάει στον Άγιο Δομίνικο ειδικά για την Σοφία και αναμένεται να την εξετάσει! Μάλιστα δεν αποκλείεται τελικά να αποχωρήσει από το παιχνίδι, αφού ο τραυματισμός που έχει αφήνει ποδοσφαιριστές για μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Οι αποκαλύψεις για την κατάσταση της Σοφίας Μαργαρίτη στο Survivor

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor 4: Η Σοφία Μαργαρίτη έδωσε τα παιδιά στον πρώην της γιατί δεν της έδινε διατροφή!

«Survivor 4»: Απίστευτες αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή της Σοφίας Μαργαρίτη!

Την Τρίτη, ο πρώην σύζυγος και πατέρας των παιδιών της, κ. Βουτσελάς, βγήκε στον αέρα της εκπομπής και αποκάλυψε πως έχει κερδίσει μέσω δικαστηρίου την επιμέλεια των παιδιών του!

Ωστόσο, μία μέρα μετά, ένα εξώδικο της Σοφίας Μαργαρίτη είδε το φως της δημοσιότητας μέσω της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και ανατρέπει τα πάντα! Μάλιστα, όπως αποκάλυψε και η μητέρα της παίκτριας του «Survivor» στην εκπομπή του Open, Σταυρούλα Μαργαρίτη, η κόρη της έδωσε τα παιδιά στον πατέρα τους, διότι εκείνος δεν της έδινε χρήματα για τη διατροφή τους και η ίδια ήταν άνεργη!

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Ευτυχείτε» στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share