Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 4: Έξαλλος ο Μουτσινάς με Μακρόπουλο - «Μας τα έσπασες…»

Επίθεση του παρουσιαστή στον «Δεν μπορεί»!

10 Φεβρουαρίου 2021 20:38
Survivor 4: Έξαλλος ο Μουτσινάς με Μακρόπουλο - «Μας τα έσπασες…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor 4 προσφέρει καθημερινά ουκ ολίγα… διαμαντάκια κι ένα εξ αυτών είναι και ο Δημήτρης Μακρόπουλος, με τον Νίκο Μουτσινά, που πάντα σχολιάζει όσα γίνονται στο παιχνίδι, να είναι έξαλλος μαζί του.

Συκγκεκριμένα, ο παρουσιαστής σχολίασε την συνήθεια του παίκτη να φωνάζει «δεν μπορεί» ώστε να αποσυντονίσει τον αντίπαλο, η οποία μάλιστα τον έκανε έντονο αντικείμενο συζήτησης στο Twitter.

Survivor 4: Άγριο κράξιμο του Μουτσινά στον Δημήτρη Μακρόπουλο

«Ντροπή! Χθες ήταν αυτός ο Μακρόπουλος, δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά μου έσπασε τα νεύρα με το “δεν μπορεί”. Σταμάτα Χριστιανέ μου να γίνει ένα παιχνίδι… Και τελικά μπόρεσαν, όπως είδαμε. Και αυτή έκρυψε τις μπάλες;», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς πρόσθεσε επίσης: «Παρακολουθούμε ακριβώς τι μπορεί να συμβεί όταν η υπεροψία πάθει τρέλα και η αλαζονεία, αυτό παρακολουθούμε με τους μπλε. Αν γυρίσουμε τα επεισόδια πίσω που κατέβαιναν πολύ χαλαροί για να παίξουν, από τη στιγμή που άρχισαν να χάνουν έχουν πάθει τρέλα».

Survivor spoiler 10/02, vol.2: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα; Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Survivor spoiler: Τελευταία μέρα της εβδομάδας για το Survivor σήμερα (10/02) και θα έχουμε αποχώρηση για την ομάδα των μπλε!

Χτες είχαμε μια απίστευτη μάχη για την δεύτερη ασυλία και ένα μεγάλο ντέρμπι! Από την αρχή της ημέρας τα spoilers έδιναν και έπαιρναν αφού ξαφνικά όλοι θυμήθηκαν να ασχοληθούν με το Survivor επειδή πουλάει και δίνουν λάθος spoiler! Εσείς εκεί στις τηλεοπτικές εκπομπές σταματήστε να δίνετε στον "αέρα" ότι διαβάζεται στο διαδίκτυο! Υπάρχουμε 2-3 έμπιστα sites πάνω στο Survivor που δίνουμε σίγουρα spoilers στην ώρα τους! Όχι επειδή θέλετε να προλάβετε και καλά αποκλειστικά θέματα, όπως ότι θα φύγει η Ελευθερία Ελευθερίου, που είδατε μάλιστα και στην Κύπρο, πριν καν γίνει η ψηφοφορία του κοινού! Σταματήστε αμέσως να ασχολείστε με το Survivor, είστε επικίνδυνοι! Και μιλάω φυσικά για πρωινές εκπομπές και κυρίως για το Πρωινό του ΑΝΤ1! Ο άνθρωπος που βγαίνει εκεί και μιλάει για το Survivor, σας το έχω ξαναπεί, είναι αναξιόπιστος! Οπότε μην μεταφέρετε και εσείς ότι λέει σε μια εκπομπή που σημειώνει 20% τηλεθέαση γιατί είναι λογικό αυτό που θα πει να το ακούσουν χιλιάδες άνθρωποι!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler 10/02: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα;

 Survivor spoiler 10/02 Αποχώρηση

Απόψε λοιπόν Ελευθερία Ελευθερίου, Κρις Σταμούλης και Δημήτρης Μακρόπουλος είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και το Athensmagazine.gr σας έχει βάλει από το πρωί στην διαδικασία να ψηφίσετε ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor! Επειδή ακόμα δεν έχουμε spoiler για την αποχώρηση, θα σας γνωστοποιήσουμε τα αποτελέσματα της δικής μας ψηφοφορίας, που είναι λογικό να πέφτει κοντά στην πραγματικότητα καθώς ψηφίζουν οι ίδιοι άνθρωποι που ψηφίζουν και στην κανονικά ψηφοφορία!

Τι δείχνουν τα δικά μας αποτελέσματα; Ότι πανηγυρικά στο παιχνίδι μένει η Ελευθερία Ελευθερίου και η αποχώρηση θα κριθεί ανάμεσα στους δύο άνδρες της υπόθεσης, με τον Δημήτρη Μακρόπουλο να είναι το φαβορί για να φύγει σήμερα από το Survivor!

Survivor spoiler 10/02, vol.2: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα;

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share