Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: Η Σοφία Μαργαρίτη έδωσε τα παιδιά στον πρώην της γιατί δεν της έδινε διατροφή!

Αποκαλύψεις που ανατρέπουν τα πάντα!

10 Φεβρουαρίου 2021 13:02
Survivor 4: Η Σοφία Μαργαρίτη έδωσε τα παιδιά στον πρώην της γιατί δεν της έδινε διατροφή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Survivor 4»: Απίστευτες αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή της Σοφίας Μαργαρίτη!

Την Τρίτη, ο πρώην σύζυγος και πατέρας των παιδιών της, κ. Βουτσελάς, βγήκε στον αέρα της εκπομπής και αποκάλυψε πως έχει κερδίσει μέσω δικαστηρίου την επιμέλεια των παιδιών του!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Ωστόσο, μία μέρα μετά, ένα εξώδικο της Σοφίας Μαργαρίτη είδε το φως της δημοσιότητας μέσω της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και ανατρέπει τα πάντα! Μάλιστα, όπως αποκάλυψε και η μητέρα της παίκτριας του «Survivor» στην εκπομπή του Open, Σταυρούλα Μαργαρίτη, η κόρη της έδωσε τα παιδιά στον πατέρα τους, διότι εκείνος δεν της έδινε χρήματα για τη διατροφή τους και η ίδια ήταν άνεργη!

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Ευτυχείτε» στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

«Survivor» spoiler: Νέος, «χοντρός» τσακωμός των «Μπλε» με την παραγωγή - Το σκάνδαλο με την Ανθή Σαλαγκούδη που έφερε την ήττα!

«Survivor» spoiler: Έχετε παρατηρήσει τι έχει συμβεί στα τρία επεισόδια της εβδομάδας με την Ανθή Σαλαγκούδη στα αγωνίσματα;

Και στα τρία η Ανθή Σαλαγκούδη έχει αποχωρήσει ως αδιάθετη, ενώ μόνο στο χθεσινό αγωνίστηκε για έναν γύρο και μετά αποχώρησε για το νοσοκομείο! Αν δεν είχε φύγει, θα είχε παίξει εκείνη αντί της Καρολίνας, που είναι πολύ δυνατή παίκτρια, θα είχε χάσει πιθανότατα και το αποτέλεσμα ασυλίας θα ήταν διαφορετικό, αφού μιλάμε για ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο 10-8! Η Ανθή θα είχε παίξει τουλάχιστον μία φορά ακόμα και το 10-8 θα ήταν τουλάχιστον 9-9!

ο σκάνδαλο με την Ανθή Σαλαγκούδη που έφερε την ήττα!

Αυτό έκανε έξαλλη την μπλε ομάδα, η οποία άρχισε να κατηγορεί την Ανθή πως κάνει επίτηδες την αδιάθετη για να μην αγωνιστεί, αφού αυτή ήταν η τρίτη φορά σε τρεις μέρες που έγινε ακριβώς το ίδιο πράγμα! Το γεγονός πως η χθεσινή ασυλία περιλάμβανε και φαγητό και οι «Μπλε» έμειναν για ακόμα μία μέρα χωρίς φαγητό, έφερε εντάσεις και νεύρα!

Πρώτος ο Νίκος Μπάρτζης, που τα έβαλε με την παραγωγή, αφού τόνισε πως κλείνει τα μάτια σε σκάνδαλα που κοστίζουν στην ομάδα του, ώστε να κερδίζει η κόκκινη ομάδα! Και εδώ που τα λέμε δεν είναι και τόσο δίκαιο όλο αυτό που γίνεται! Η απόφαση, πάντως, από την παραγωγή έχει παρθεί και αναμένεται να ενισχύει την μπλε ομάδα, κάτι που πιθανότατα θα γίνει στο επεισόδιο της Κυριακής (14/02)!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share