Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 4: Έκλεψε η Άννα Μαρία! Έκρυψε μπάλα των κόκκινων την ώρα του αγωνίσματος! (video)

Το πλάνο που την καίει!

10 Φεβρουαρίου 2021 08:12
Survivor 4: Έκλεψε η Άννα Μαρία! Έκρυψε μπάλα των κόκκινων την ώρα του αγωνίσματος! (video)
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 4: Πιάστηκε στα πράσα η Άννα Μαρία Βέλλη την ώρα που έκλεψε στο χθεσινό αγώνισμα, κάτι για το οποίο θα πρέπει να τιμωρηθεί!

Δυστυχώς για την ίδια το πλάνο την έκαψε και η παραγωγή την έδωσε στεγνά αφού ενώ θα μπορούσε να κόψει το πλάνο στο μοντάζ όμως δεν το έκανε! Ίσα ίσα επίτηδες αυτή την ώρα η κάμερα στράφηκε προς το μέρος της για να την "πιάσουν στα πράσα"! Τι συνέβη;

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Λίγο πολύ το έχετε καταλάβει και από τον τίτλο! Ενώ αγωνιζόταν η Καρολίνα με την Μαριαλένα στο χθεσινό αγώνισμα, που ολοκληρώθηκε με ακόμα μια νίκη των κόκκινων, μπροστά στα πόδια της Άννας Μαρίας έκατσε μια κόκκινη μπάλα! Τι έκανε η παίκτρια των μπλε; Έσκυψε και την πέταξε κάτω από τον πάγκο τους ώστε να μην την δει η Καρολίνα και να μειωθούν οι πιθανότητες να κερδίσουν οι κόκκινοι!

Ωστόσο το Twitter την εντόπισε και την δίκασε! Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor 4: "Κύριος" ο Ντάφυ - Μοίραζε "μεσαία δάχτυλα" μετά τη νίκη των κόκκινων!

Survivor 4: Αθλητική παιδεία "μοίρασε" ο Τριαντάφυλλος, αμέσως μετά τη νίκη των κόκκινων και την εξασφάλιση της δεύτερης ασυλίας!

Ο Ντάφυ σε κάθε παιχνίδι είναι προκλητικός με τους πανηγυρισμούς τους και μάλιστα διδάσκει και ήθος στα συμβούλια του νησιού! Καλό κι αυτό! Τι έκανε χτες που δυστυχώς για εκείνον τον "έπιασε" η κάμερα;

Αμέσως μετά τις εύστοχες βολές του Γιώργου Ασημακόπουλου, που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, άρχισε να υψώνει το "μεσαία δάχτυλο" πανηγυρίζοντας σαν χούλιγκανς σε ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού! Κι όλα αυτά ενώ η κόκκινη ομάδα έχει παράπονα από τους μπλε ασέβεια και έλλειψη αθλητικής παιδείας!

Δείτε την φωτογραφία που "καίει" τον Τριαντάφυλλο στο Athensmagazine.gr:

Survivor 4:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share