Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 09/02, vol.2: Αυτοί είναι οι άλλοι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

9 Φεβρουαρίου 2021 22:47
Survivor spoiler 09/02, vol.2: Αυτοί είναι οι άλλοι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ημέρα ασυλίας σήμερα (09/02) και μαθαίνουμε τους άλλους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση! Ποιοι θα είναι αυτοί;

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Χτες είδαμε μια μεγάλη μάχη, στην οποία παρότι οι μπλε ξεκίνησαν δυναμικά, οι κόκκινοι με ένα δυναμικό φινάλε και ένα εντυπωσιακό 5-0 σερί έφτασαν στη νίκη με 10-6 και εξασφάλισαν την πρώτη νίκη της εβδομάδας για την ασυλία! Στην συνέχεια ο Αλέξης Παππάς κέρδισε την ατομική ασυλία και όπως αναμενόταν πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Ελευθερία Ελευθερίου!

Σήμερα όμως τα πράγματα αλλάζουν! Ή μήπως και όχι; Μπλε και Κόκκινοι, κόκκινοι και μπλε μάχονται για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Ποια ομάδα θα τα καταφέρει; Το Athensmagazine.gr σας έχει το παρασκήνιο γύρω από το αγώνισμα που θα δούμε σήμερα.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor spoiler 09/02: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας;

Survivor spoiler 09/02, vol.2: Αυτοί είναι οι άλλοι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Αρχικά βλέπουμε έναν στίβο μάχης, όχι και τόσο δύσκολο, με τους παίκτες των δύο ομάδων να καλούνται να μετακινήσουν μεγάλα "τούβλα", με την βοήθεια και ενός συμπαίκτη τους που θα τα τραβάει με τροχαλία! Ποιος κερδίζει; Χτες διέρρευσε από την εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 ότι οι ασυλίες αυτή την εβδομάδα πάνε 1-1! Μια για τους κόκκινους, μια για τους μπλε! Ωστόσο ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έχει αποδειχτεί αναξιόπιστος και ότι διαβάζει στο διαδίκτυο, χωρίς να το διασταυρώσει, το βγάζει στον αέρα της εκπομπής!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!

Ποιος κερδίζει τελικά; Οι πληροφορίες μας από το πρωί ανέφεραν κόκκινοι, όπως άλλωστε σας είχε αποκαλύψει και η επίσημη σελίδα του Athensmagazine.gr για το Survivor στο Facebook! Όλα τα sites αναφέρουν μπλε, εκτός από εμάς και το Sportime το οποίο είναι άκρως αξιόπιστο με θέματα Survivor και δίνει κι αυτό κόκκινους!

 Survivor spoiler 09/02, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία!

Survivor spoiler: Ποιοι οι άλλοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση είναι από χτες η Ελευθερία Ελευθερίου! Θες να μάθεις τους άλλους δύο; Δείτε ποιοι είναι στην σελίδα του Athensmagazine.gr για το Survivor στο Facebook.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share