Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Τρομερές απειλές Μπόγδανου για Μακρόπουλο - «Αν αρχίσουμε να παίζουμε με άλλους κανόνες θα δει…»

Παίρνει «φωτιά» το ριάλιτι!

9 Φεβρουαρίου 2021 22:45
Survivor 4: Τρομερές απειλές Μπόγδανου για Μακρόπουλο - «Αν αρχίσουμε να παίζουμε με άλλους κανόνες θα δει…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, είδαμε τον Ηλία Μπόγδανο να ενοχλείται από τις κραυγές του Δημήτρη Μακρόπουλου προς τον πάγκο τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μπόγδανος ενοχλήθηκε από το γεγονός πως όσο έπαιζαν οι παίκτες, για να αποσυντονίσει τον αντίπαλο ο Δημήτρης φώναζε έντονα «δεν μπορεί!» κάτι που έκριναν πως είναι αντιαθλητικό.

Survivor 4: Οι απειλές του Μπόγδανου για τον Μακρόπουλο

Το επόμενο πρωί στην καλύβα των κόκκινων σχολιάστηκε ξανά το γεγονός και αυτή τη φορά ειπώθηκαν φράσεις του τύπου «σιγά τον παίκτη» με τον Ηλία να είναι φανερά εκνευρισμένος δήλωσε πως δεν θα το αφήσει έτσι να συνεχιστεί.

Survivor spoiler: Στημένο το ριάλιτι - Όσοι έχουν παιδιά μιλάνε κανονικά μαζί τους στο τηλέφωνο!

«Survivor» 4: Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η Κατερίνα Καινούργιου, δίνοντας το απόλυτο spoiler!

Συγκεκριμένα, στον αέρα της εκπομπής βγήκε και μίλησε ο πρώην άνδρας της Σοφίας Μαργαρίτη και έριξε «βόμβες» για την παίκτρια του Survivor! Μια από αυτές ήταν πως μιλάει με τις κόρες τους στο τηλέφωνο όσο βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικ,ο δίνοντας το απίθανο spoiler!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler: Απίστευτο στημένο το ριάλιτι - Όσοι έχουν παιδιά μιλάνε κανονικά μαζί τους στο τηλέφωνο!

Πόσο στημένο παιχνίδι είναι το «Survivor» θα ρωτήσουμε εμείς; Πώς γίνεται να κλαίνε στα έπαθλα επικοινωνίας, όταν μιλάνε στο τηλέφωνο με τα συγγενικά τους πρόσωπα;

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου, μόλις δόθηκε κατά λάθος το spoiler, αποκάλυψε πως, όσοι παίκτες έχουν παιδιά, η παραγωγή τούς αφήνει να μιλούν μαζί τους στο τηλέφωνο, όπως για παράδειγμα ο Τριαντάφυλλος! Επομένως, καταρρίπτονται όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα! Και αφού μιλάνε με τα παιδιά τους, μιλάνε σίγουρα και με τους/τις συζύγους τους!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

«Survivor» 4: Τέρμα εγωιστής ο Μπάρτζης - Κάθε φορά που χάνει λέει «το άφησα επίτηδες»!

«Survivor» 4: Έχετε παρατηρήσει την τραγική κίνηση που κάνει ο Νίκος Μπάρτζης κάθε φορά που χάνει ένα αγώνισμα! Το κάνει από την αρχή του ριάλιτι, αλλά πλέον «κούρασε»!

Το νέο του χτύπημα ήταν χθες, στην ατομική ασυλία! Συγκεκριμένα, μέχρι τέλους πάλεψαν οι Αλέξης Παππάς, Νίκος Μπάρτζης και Ελευθερία Ελευθερίου! Νικητής ήταν ο πρώτος. Τι δήλωσε μετά το τέλος της ασυλίας; Πως άφησε να κερδίσει ο Αλέξης, μόλις κατάλαβε πως έχασε η Ελευθερία, γιατί δεν ήθελε να βρεθεί στη δύσκολη θέση να δώσει συμπαίκτη του για υποψήφιο!

Survivor 4: Τραγικός ο Μπάρτζης

Συγνώμη, φίλε Νίκο! Πρώτον, την προηγούμενη εβδομάδα που κέρδισες την ατομική ασυλία, δεν το σκέφτηκες; Δεύτερον, ακριβώς το ίδιο λες κι όταν χάνεις και από αντίπαλο σε αγώνισμα και, τρίτον, δεν καταλαβαίνεις ότι μ' αυτό που λες προσβάλλεις τον συμπαίκτη σου που κέρδισε; Τόσο εγωιστή παίκτη πρώτη φορά βλέπουμε στο «Survivor»! Κερδίζω με την αξία μου και χάνω επειδή άφησα εγώ να με κερδίσει ο αντίπαλος!

Πρέπει να μάθεις να χάνεις φίλε! Πώς βγήκε αυτό το παιδί αγαπημένος παίκτης πριν από κάποιες εβδομάδες είναι απορίας άξιον! Πλέον, όμως, τα δεδομένα έχουν αλλάξει! Η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη και μόλις βγει υποψήφιος, ο κόσμος θα τον τιμωρήσει! Εκτός και αν του σφυρίξει κανείς από την παραγωγή τίποτα και κάνει «κωλοτούμπα»,, όπως ο Τζέιμς Καφετζής!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share