Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Έκανε… την κωλοτούμπα της χρονιάς η Ελευθερίου - Ξέχασε έχθρες και πανηγυρίζει με την ομάδα

Άλλη συμπεριφορά από την τραγουδίστρια

8 Φεβρουαρίου 2021 23:20
Survivor 4: Έκανε… την κωλοτούμπα της χρονιάς η Ελευθερίου - Ξέχασε έχθρες και πανηγυρίζει με την ομάδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την… κωλοτούμπα της χρονιάς έκανε η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor, η οποία ξέχασε τις έχθρες εντός της ομάδας της και πανηγυρίζει μαζί με τους υπόλοιπους «Μπλε» στο αγώνισμα.

Η γνωστή τραγουδίστρια τέθηκε εκτός αγωνίσματος και στην καλύβα δεν φαίνεται να περνά τις καλύτερες μέρες, αλλά κάτι ό,τι μπορεί, προκειμένου να ενταχθεί πάλι στην ομάδα της, δείχνοντάς το με τον πιο φανερό τρόπο στο αγώνισμα ασυλίας.

Survivor 4: Της... κωλοτούμπας από την Ελευθερίου

Σε κάθε πόντο των «Μπλε», αυτή πανηγυρίζει έξαλλα και φωνάζει συνθήματα μαζί με τους υπόλοιπους, δείχνοντας έτοιμη να κάνει τα πάντα, ώστε να ενταχθεί και πάλι μαζί τους.

Survivor spoiler: "Ξεκινάει ένα καινούργιο κεφάλαιο..." - Ράκος η Ελευθερία Ελευθερίου

Survivor spoiler: Βαρύ είναι το κλίμα στην παραλία της Μπλε ομάδας, καθώς μετά τον τσακωμό ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τους υπόλοιπους παίκτες, η ψυχολογία της τραγουδίστριας είναι στα πατώματα.

Ειδικότερα, στα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας, είδαμε τους παίκτες της μπλε ομάδας, να τα βάζουν με την Ελευθερία Ελευθερίου, με αποτέλεσμα να επικρατεί ένας χαμός ανάμεσά τους. Φαίνεται λοιπόν, πώς στο σημερινό 07/02 επεισόδιο η τραγουδίστρια είναι πεσμένη ψυχολογικά, ενώ όπως θα δείτε και παρακάτω, η ίδια αναθεωρεί λέγοντας πώς δεν πρόκειται να εμπιστευτεί ξανά κανέναν συμπαίκτη της.

Πιο αναλυτικά, μέσω της επίσημης σελίδας survivorgreece στο Instagram, είδαμε αποκλειστικά πλάνα από το αποψινό επεισόδιο, όπου φαίνεται η Ελευθερία Ελευθερίου να κάθεται μόνη της στην παραλία. Μάλιστα, στο βίντεο ακούγεται να λέει:

"Και για μένα σήμερα, ξεκινάει ένα καινούργιο κεφάλαιο του Survivor. Πήρα το μάθημά μου, είδα τα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου και εξακολουθώ να τα κάνω. Το μεγαλύτερό μου λάθος είναι ότι εμπιστεύομαι εύκολα τους ανθρώπους. Από σήμερα, μέχρι και τη μέρα που θα φύγω από το Survivor, δε θα εμπιστεύομαι ούτε και τη σκιά μου!"

Παρακολουθήστε πρώτοι τα πλάνα του επεισοδίου παρακάτω:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share