Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συνεχίζει τα «καρφιά» μετά το Survivor η Ιγγλέζου: «Είναι γνωστό ότι κλέβω…»

Φοβερές «μπηχτές» από τη... σούπερ μαμά

8 Φεβρουαρίου 2021 18:12
Συνεχίζει τα «καρφιά» μετά το Survivor η Ιγγλέζου: «Είναι γνωστό ότι κλέβω…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζει τα «καρφιά» της μετά το Survivor η Ασημίνα Ιγγλέζου, η οποία εισάβαλε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά και απάντησε σε όσα της είχε προσάψει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι με ακόμη χειρότερες «μπηχτές».

«Πριν αρχίσεις να σου δώσω το δώρο σου. Θα σου δώσω αυτή τη μπαντάνα γιατί σε είδα που τη ζήτησες και νομίζω ότι εσύ την ήθελες πιο πολύ από μένα», είπε η Ασημίνα Ιγγλέζου μπαίνοντας στο πλατό και δίνοντας στον παρουσιαστή μία κόκκινη μπαντάνα.

Survivor 4: Η απάντηση της Ασημίνας Ιγγλέζου στις εναντίον της κατηγορίες

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ξεκαθάρισε πως δεν χάρηκε καθόλου με την αλλαγή της ομάδας της ενώ έριξε και ένα σχόλιο για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι γνωστό το ότι «κλέβει» εκπομπές.

Survivor 4: "H Ελίζαμπεθ ζητά περισσότερα χρήματα..." - Η αποκάλυψη του Πέτρου Νάζου

Survivor 4: Νέα στοιχεία έρχονται στη φόρα για την κόντρα Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Ασημίνας Ιγγλέζου από τον Πέτρο Νάζο του Mykonos live tv, μέσα από την πρωινή εκπομπή "Ευτυχείτε".

Όλα ξεκίνησαν, όταν η αθλήτρια δήλωσε βγαίνοντας από το ριάλιτι επιβίωσης: "Δεν ήθελα να είμαι στο Mykonos live tv. Δεν αποτελούσε για εμένα εμπόδιο ποτέ η Ελίζαμπεθ… Δεν έβλεπα την Ελίζαμπεθ σαν ανταγωνίστρια"!

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, λοιπόν, δε γινόταν να μην της απαντήσει και μέσα από την εκπομπή "Love it", είχε σχολιάσει: "Έχω μείνει άφωνη. Τα πλάνα στη Χαλκιδική με το μικρόφωνο του Mykonos LiveTV και το μαγιό τα ξεχνάει; Δεν δουλεύει στο Mykonos Live TV. Αν θέλει να βρει κάποιον άλλον να το κάνει, η αγορά είναι μεγάλη. Επειδή την ξέρω από πριν, εμείς την αναδείξαμε στο Mykonos Live Tv, ο Πέτρος Νάζος, με τα αποκαλυπτικά και καυτά πλάνα… ήθελε να γίνει δημοσιογράφος. Ο Πέτρος Νάζος μού το παραδέχτηκε. Γιατί δεν το παραδέχεται; Ένας από τους λόγους που μπήκε στο Survivor ήταν για να μπει στον χώρο της showbiz".

Η αποκάλυψη του Πέτρου Νάζου για Ελέτσι - Ιγγλέζου

Ο Πέτρος Νάζoς σχολίασε πως της Ασημίνας της άρεσε η ιδέα να είναι σε μια βραδινή εκπομπή, ενώ δήλωσε πως είναι λογικό η Ελίζαμπεθ να του ζητήσει περισσότερα χρήματα για το Mykonos Live TV.

"Εγώ δεν έχω πει κάτι για την Ασημίνα. Στην Ασημίνα άρεσε η ιδέα να είναι σε μια βραδινή εκπομπή. Είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα και στη Χαλκιδική της είχα δώσει την ευκαιρία να είναι σε ρόλο μοντέλου η Ασημίνα. Είναι λογικό η Ελίζαμπεθ να ζητά περισσότερα χρήματα, αλλά το αξίζει", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share