Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 08/02, vol.3: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

8 Φεβρουαρίου 2021 12:58
Survivor spoiler 08/02, vol.3: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Δευτέρα σήμερα (08/02) και όπως είναι γνωστό έχουμε αγώνα ασυλίας, ατομική ασυλία και υποψήφιο προς αποχώρηση!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Χτες είδαμε τους κόκκινους να επικρατούν πολύ εύκολα με 10-4 των μπλε και να εξασφαλίζουν το έπαθλο φαγητού, το οποίο ήταν έτοιμα όσπρια! Σήμερα όμως είναι μια άλλη μέρα! Έχουμε μάχη για την ασυλία και οι δύο ομάδες καλούνται να διατηρηθούν.... ψύχραιμες! Είδαμε άλλωστε τι εντάσεις και νεύρα έφεραν στην μπλε ομάδα οι δύο χαμένες ασυλίες, οι οποίες κυριολεκτικά διέλυσαν την ομάδα!

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα;

Survivor spoiler 08/02

Απόψε έχουμε ένα από τα πιο επεισοδιακά αγωνίσματα από την ημέρα που ξεκίνησε το Survivor! Κόκκινοι και μπλε μπαίνουν σε έναν πολύ δύσκολο στίβο μάχης, με τον στόχο να είναι με δισκάκια και καλούνται να υπερασπιστούν τις ομάδες! Φυσικά και το κύριο χαρακτηριστικό του στίβου μάχης είναι η ταχύτητα, εκεί που οι κόκκινοι έχουν δυναμώσει αρκετά μετά τις προσθήκες της Μαριάνθης, του Ηλία και της Καρολίνας!

Θα καταφέρουν να κερδίσουν και σήμερα; Αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ναι!

Survivor spoiler: Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Survivor spoiler 08/02 Υποψήφιος

Παίρνουμε λοιπόν ως δεδομένο πως την πρώτη ασυλία κερδίζουν οι κόκκινοι! Ποιος θα πάρει την ατομική; Αν χάσουν οι Μαχητές τότε ατομική ασυλία έχει κερδίσει ένας εκ των Τζέιμς Καφετζή, Ελευθερία Ελευθερίου, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Μαριπόζα, Πάνος Καλλίδης ή Κρις Σταμούλης! Όλους τους άλλους τους πιάνει η κάμερα χωρίς κολιέ ασυλίας στο λαιμό!

Εφόσον την ατομική ασυλία δεν κερδίσει η Ελευθερία Ελευθερίου τότε είναι δεδομένο πως θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση, αφού θα ψηφιστεί από τους περισσότερους συμπαίκτες της, όπως την περασμένη εβδομάδα! Αν τύχει και κερδίσει ατομική, πράγμα πολύ δύσκολο, υποψήφια θα είναι η Μαριπόζα!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Ιnstagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share