Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 08/02, vol.2: Ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

8 Φεβρουαρίου 2021 11:09
Survivor spoiler 08/02, vol.2: Ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 08/02: Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία, ποιος παίκτης θα κερδίσει την ατομική και ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Χτες είδαμε τους κόκκινους να επικρατούν πολύ εύκολα με 10-4 των μπλε και να εξασφαλίζουν το έπαθλο φαγητού, το οποίο ήταν έτοιμα όσπρια! Σήμερα όμως είναι μια άλλη μέρα! Έχουμε μάχη για την ασυλία και οι δύο ομάδες καλούνται να διατηρηθούν.... ψύχραιμες! Είδαμε άλλωστε τι εντάσεις και νεύρα έφεραν στην μπλε ομάδα οι δύο χαμένες ασυλίες, οι οποίες κυριολεκτικά διέλυσαν την ομάδα!

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα;

Surivor spoiler ατομική ασυλία 08-02

Απόψε έχουμε ένα από τα πιο επεισοδιακά αγωνίσματα από την ημέρα που ξεκίνησε το Survivor! Κόκκινοι και μπλε μπαίνουν σε έναν πολύ δύσκολο στίβο μάχης, με τον στόχο να είναι με δισκάκια και καλούνται να υπερασπιστούν τις ομάδες! Φυσικά και το κύριο χαρακτηριστικό του στίβου μάχης είναι η ταχύτητα, εκεί που οι κόκκινοι έχουν δυναμώσει αρκετά μετά τις προσθήκες της Μαριάνθης, του Ηλία και της Καρολίνας!

Από την άλλη όμως με βάση το trailer βλέπουμε πως οι μπλε έχουν τον πρώτο λόγο και αυτό διότι οι κόκκινοι δείχνουν πιο εκνευρισμένοι στο συμβούλιο του νησιού και ζητούν τα ρέστα από τους αντιπάλους τους για την αντιμετώπιση που είχαν κατά την διάρκεια του αγωνίσματος!

Ωστόσο προς το παρόν το Athensmagazine.gr δεν έχει καμία ενημέρωση σχετικά με το ποια ομάδα κερδίζει τον σημερινό αγώνισμα ασυλίας! Ότι και να σας πούμε αυτή την στιγμή θα είναι ψέμα, οπότε περιμένετε το αναλυτικό Survivor spoiler του Athensmagazine.gr εντός της ημέρας! Ποια ομάδα θα κάνει το 1-0 στις ασυλίες και ποιος θα κερδίσει την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας; Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr για αναλυτικές λεπτομέρειες σε πολύ πολύ λίγο!

Survivor spoiler: Ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία;

Survivor spoiler 08/02, vol.2: Ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία!

Από την στιγμή που δεν γνωρίζουμε τίποτα για την ομάδα που κερδίζει την ασυλία, προς το παρόν, θα πάμε με βάση τα δεδομένα που έχουμε από το trailer του επεισοδίου! Και πως θα το καταλάβουμε; Από τους παίκτες που δεν φοράνε το κολιέ ασυλίας στο συμβούλιο και τους πιάνει η κάμερα!

Ας πάρουμε ως δεδομένο πως χάνουν ασυλία οι κόκκινοι! Τότε την ατομική ασυλία έχει κερδίσει ένας εκ των Γιώργου Κόρομι, Γιώργου Ασημακόπουλου, Σοφία Μαργαρίτη, Ανθή Σαλαγκούδη, Καρολίνα ή Γιώργος Κοψιδάς! Κι αυτό γιατί όλους τους άλλους τους πιάνει η κάμερα χωρίς να φοράνε κολιέ ασυλίας!

Αν χάσουν οι Μαχητές τότε ατομική ασυλία έχει κερδίσει ένας εκ των Τζέιμς Καφετζή, Ελευθερία Ελευθερίου, Αλέξης Παππάς, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Μαριπόζα, Πάνος Καλλίδης ή Κρις Σταμούλης! Όλους τους άλλους τους πιάνει η κάμερα χωρίς κολιέ ασυλίας στο λαιμό!

Μόλις έχουμε σίγουρη διαρροή θα σας ενημερώσουμε μέσα από το Athensmagazine.gr!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share