Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Κόλαση στον Άγιο Δομίνικο - Πιάστηκαν στα χέρια με ανθρώπους της παραγωγής οι μπλε!

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

8 Φεβρουαρίου 2021 09:56
Survivor spoiler: Κόλαση στον Άγιο Δομίνικο - Πιάστηκαν στα χέρια με ανθρώπους της παραγωγής οι μπλε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Σε έξαλλη κατάσταση, μετά από μια ακόμα ήττα τους, βρέθηκαν οι παίκτες των μπλε και τα έβαλαν με την παραγωγή!

Συγκεκριμένα αμέσως μετά την εύκολη νίκη των κόκκινων με 10-4 στο έπαθλο φαγητού της Κυριακής αρκετοί ήταν οι παίκτες των Μαχητών που έκαναν επίθεση στους ανθρώπους της παραγωγής! Ο λόγος; Ο προφανής! Πως έχουν ενισχύσει απίστευτα την ομάδα των Διασήμων, σε αντίθεση με την δική τους!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Το μεγάλο όπλο της κόκκινης ομάδας είναι αναμφισβήτητα ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος αγωνιστικά θυμίζει κάτι από Γιώργο Αγγελόπουλος! Εξαιρετικά γρήγορος, δυνατός και εξαιρετικός στον στόχο! Από την μέρα που έχει μπει στο Survivor έχει καταρρίψει κάθε λογική και βρίσκεται στην πρώτη θέση με βάση τα στατιστικά νικών των παικτών!

Εκτός όμως από τον Ηλία, η κόκκινη ομάδα έχει ενισχυθεί και με δύο πολύ δυνατές παίκτριες, την Μαριάνθη και την Καρολίνα! Με την σειρά τους και οι δύο έχουν φέρει νίκες στους Διάσημους, με την Μαριαλένα από την αντίπερα όχθη να μην μπορεί να τραβήξει μόνη της το κουπί!

Survivor spoiler: Ξέφυγε η κατάσταση με τους μπλε

Survivor spoiler: Κόλαση στον Άγιο Δομίνικο

Η κατάσταση ξέφυγε όμως μετά το τέλος του αγώνα με τους άνδρες της ομάδας των μπλε να κάνουν επίθεση στην παραγωγή και μάλιστα λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια αφού ήταν σε έξαλλη κατάσταση! Χαρακτηριστικά ήταν και τα λόγια του Κρις Σταμούλη, τα οποία έδειξε και η κάμερα του ΣΚΑΙ που τόνισε πως είναι λογική μετά από τέτοια ενίσχυση η ομάδα των κόκκινων να παίρνει περισσότερες νίκες!

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως αυτή η τοποθέτηση ήταν η πιο ομαλή και πως τα "χοντρά" κόπηκαν στο μοντάζ! Οι μπλε είναι σε έξαλλη κατάσταση και περιμένουν άμεσα και δική τους ενίσχυση, αφού στο χθεσινό αγώνισμα η διαφορά δυναμικότητας ήταν τεράστια και φάνηκε! Και όσο χάνονται έπαθλα φαγητού η ένταση αυτή θα γίνεται ακόμα μεγαλύτερη! Το μόνο σίγουρο είναι πως η παραγωγή είναι αρκετά προβληματισμένη αφού κάτι πρέπει να κάνει αλλά δεν γνωρίζει ακόμα τι!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share