Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Πάτησε» τα πάτρια εδάφη η Βαλέρια Χοψονίδου

Φωτογραφίες από το αεροδρόμιο - Την εντόπισε ο φακός

7 Φεβρουαρίου 2021 19:42
Survivor 4: «Πάτησε» τα πάτρια εδάφη η Βαλέρια Χοψονίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Η Βαλέρια Χοψονίδου επέστρεψε στην Ελλάδα το απόγευμα της Κυριακής μετά την αποχώρηση της από το ριάλιτι επιβίωσης. Ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε και την απαθανάτισε στο αεροδρόμιο.

Ωστόσο, η ίδια δεν προχώρησε σε κάποια συγκεκριμένη δήλωση, αλλά φάνηκε να είναι αρκετά ευγενική και χαμογελαστή με όλους.

Επιστρέφει μετά από 3 ημέρες το Survivor 4, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν μάχη για το έπαθλο φαγητού! Ποια ομάδα θα επικρατήσει; Το Athensmagazine.gr σας έχει το παρασκήνιο!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την άφιξη της Βαλέριας Χοψονίδου στην Ελλάδα:

Βαλέρια Χοψονίδου

Χοψονίδου Βαλέρια

Survivor: Η Βαλέρια Χοψονίδου "άδειασε" τους "Μπλε": "Την πρώτη μέρα που πήγα στην ομάδα..."

Survivor: Συνεχίζονται οι εντάσεις στο παιχνίδι επιβίωσης όπου αρκετοί πρώην παίκτες μιλούν για τις εμπειρίες τους αλλά και τι είχε συμβεί μέσα εκεί και που δεν το ξέραμε.

Σημειώνεται ότι ο πρώην παίκτης του πρώτου Survivor, Μάριος Πρίαμος, σε συνέντευξη του αποκάλυψε ότι ένα μεγάλο ποσοστό των ατόμων που δηλώνουν συμμετοχή δεν κάνουν για το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα η Βαλέρια Χοψονίδου μέσα από συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου αποκάλυψε κάποια πράγματα σχετικά με την "Μπλε" ομάδα.

Έκανε τις πρώτες δηλώσεις τις η Βαλέρια Χοψονίδου.

Survivor: Η αποκάλυψη της Βαλέριας Χοψονίδου

Ειδικότερα η Βαλέρια Χοψονίδου ήταν η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor 4 και συγκεκριμένα από την ομάδα των μπλε όπου και έκανε κάποιες μεγάλες αποκαλύψεις.

Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου η εκπομπή "Love it", έπαιξε τις αποκλειστικές δηλώσεις της Βαλέριας Χοψονίδου, από τις οποίες αποκαλύφθηκε πως τελικά δεν περνούσε και τόσο όμορφα όσο νόμιζαν οι τηλεθεατές στην καλύβα.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις της Βαλέριας Χοψονίδου μετά την αποχώρησή της από το Survivor

"Το περίμενα πως θα αποχωρήσω, γιατί μπήκα σε ένα σημείο του παιχνιδιού μετά από έναν μήνα οπότε τα παιδιά είχαν γίνει ήδη μια παρέα. Το περίμενα πως θα με ψηφίσουν γιατί αγωνιστικά δεν ήμουν αυτό που ήθελαν. Σίγουρα όμως θα μπορούσαν να μου δώσουν μια ευκαιρία. Την πρώτη μέρα που πήγα στην ομάδα όταν μιλούσαν όλοι μαζί και πλησίαζα, σταματούσαν. Δεν ήταν ευχάριστο, ένιωθα άβολα", δήλωσε η Βαλέρια Χοψονίδου και συνέχισε αποκαλύπτοντας ακόμα περισσότερα.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share