Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: Σκηνή από το...ατύχημα που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής 07/02

Είστε έτοιμοι για...αυτή τη σκηνή;

7 Φεβρουαρίου 2021 08:56
Survivor 4: Σκηνή από το...ατύχημα που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής 07/02
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Σκηνές... απείρου κάλλους θα απολαύσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής στο ριάλιτι επιβίωσης, με τον Τριαντάφυλλο να κλέβει για ακόμα μία φορά την παράσταση. Ποιος ο λόγος; Τι θα κάνει;

Ο θεός Ντάφυ είπε να το παίξει… Ταρζάν και να παραδώσει μαθήματα πτήσεων, όμως, για κακή του τύχη, το σκοινί δεν ήταν με το μέρος του. "Μην το δοκιμάσετε, είναι πολύ επικίνδυνο. Αυτό είναι μόνο για τον Ντάφυ", πρόλαβε να πει πριν γίνει... ρεζίλι.

Η πτώση του θα είναι σίγουρα ξεκαρδιστική για τον τηλεθεατή, όχι όμως και για τον ίδιο, αφού, όπως φάνηκε από το trailer, πόνεσε αρκετά όταν βρέθηκε στα χώματα. Η σκηνή αναμένεται να γίνει viral το βράδυ της Κυριακής.

Δείτε την στο παρακάτω βίντεο:

Ωστόσο, ως γνωστόν, το Athensmagazine.gr σας μεταφέρει καθημερινά όλο το παρασκήνιο για το ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα, πριν λίγο, σας δώσαμε ένα spoiler για το σημερινό αγώνισμα.

Η απόδραση του Γιώργου Λιανού με τον Τριαντάφυλλο - Η εκδρομή με το πολυτελές αυτοκίνητο και η ξενάγηση!

Όχι δεν πήρε ο Γιώργος Λιανός -ο οποίος θα γίνει ξανά μπαμπάς- τον Τριαντάφυλλο από τις παραλίες του Αγίου Δομίνικου και τον ξενάγησε στη χώρα της Καραϊβικής, απλά οι δύο τραγουδιστές έχουν... παρελθόν!

Συγκεκριμένα, όταν ο Γιώργος Λιανός ήταν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha είχε συναντήσει τον Τριαντάφυλλο στο Πόρτο Ράφτη, όπου μένει μόνιμα ο τραγουδιστής, και είχαν κάνει μια πολύ ωραία συνέντευξη με τον Τριαντάφυλλο να ξεναγεί τον παρουσιαστή του Survivor στην πανέμορφη παραθαλάσσια περιοχή της Αττικής!

Γι' αυτό και τα πειράγματα των δύο στον Άγιο Δομίνικο! Οι δύο τραγουδιστές έχουν άριστες σχέσεις από το παρελθόν και το παρακάτω βίντεο το αποδεικνύει!

Δείτε το βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share