Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Τέλος το όνειρο της Ειρήνης Κολιδά! Δεν πρόκειται να πάρει ποτέ ξανά μέρος!

Όλο το παρασκήνιο για την πρώην παίκτρια!

7 Φεβρουαρίου 2021 08:16
Survivor spoiler: Τέλος το όνειρο της Ειρήνης Κολιδά! Δεν πρόκειται να πάρει ποτέ ξανά μέρος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ανά διαστήματα έχει γραφτεί αρκετές φορές πως η Ειρήνη Κολιδά θα πάρει μέρος σε νέο κύκλο του Survivor μετά την αποχώρησή της από το πρώτο παιχνίδι το 2017!

Μάλιστα πρόσφατα, είχε τονίσει η ίδια πως θα ήθελε να μπει στο φετινό Survivor, όμως τα δεδομένα ανατράπηκαν! Και ο λόγος; Πως η Ειρήνη Κολιδά θα μπει τελικά σε ριάλιτι αλλά όχι στο Survivor! Η Ειρήνη Κολιδά συμφώνησε με τον ΑΝΤ1 και μπαίνει στην Φάρμα -δείτε εδώ τα ονόματα που μπαίνουν- του παλιού, καλού της φίλου, Σάκη Τανιμανίδη!

Ειρήνη Κολιδά Survivor

Ο λόγος αυτός, μάλιστα, είναι που δεν θα επιτρέψει της Ειρήνης Κολιδά να πάρει μέρος σ' άλλο κύκλο του Survivor! Συγκεκριμένα, στη συμφωνία που έχουν υπογράψει οι παίκτες του Survivor με την παραγωγή υπάρχει όρος πως εφόσον πάνε σε άλλο ριάλιτι, άλλου καναλιού, δε θα μπορούν να πάρουν μέρος στο Survivor All Star! Επομένως μετά τους παίκτες που είχαν πάει στο Nomads, εκτός Survivor All Star μένει και η Ειρήνη Κολιδά, ενώ πιθανότητα ίδιο δρομολόγιο θα έχει και ο Γιώργος Χρανιώτης!

Λίγα λόγια για την Ειρήνη Κολιδά

Το όνομα της είναι Ειρήνη Κολιδά. Η Ειρήνη ζει στην Αθήνα, είναι μητέρα ενός αγοριού και εργάζεται ως personal trainer.

Έχει σπουδάσει σε ΙΕΚ γραφιστικής και μελισσοκομίας και έχει τελειώσει και το ΤΕΦΑΑ. Είναι αισιόδοξη, χαρούμενη και πεισματάρα. Κάνει πρωταθλητισμό στο κανόε καγιάκ και συμμετέχει σε αγώνες ανώμαλου δρόμου.

Η Ειρήνη δήλωσε συμμετοχή στο survivor το 2017 για την εμπειρία και γιατί ένιωθε πως ήταν γεννημένη για ακραίες καταστάσεις. Ωστόσο, ένα ατύχημα την είχε κόψει το όνειρο, με αποτέλεσμα να πρέπει να αποχωρήσει από το παιχνίδι!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share