Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: "H Ελίζαμπεθ ζητά περισσότερα χρήματα..." - Η αποκάλυψη του Πέτρου Νάζου

Νέα στοιχεία για την κόντρα Ελίζαμπεθ - Ασημίνας!

6 Φεβρουαρίου 2021 10:26
Survivor 4:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Νέα στοιχεία έρχονται στη φόρα για την κόντρα Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Ασημίνας Ιγγλέζου από τον Πέτρο Νάζο του Mykonos live tv, μέσα από την πρωινή εκπομπή "Ευτυχείτε".

Όλα ξεκίνησαν, όταν η αθλήτρια δήλωσε βγαίνοντας από το ριάλιτι επιβίωσης: "Δεν ήθελα να είμαι στο Mykonos live tv. Δεν αποτελούσε για εμένα εμπόδιο ποτέ η Ελίζαμπεθ… Δεν έβλεπα την Ελίζαμπεθ σαν ανταγωνίστρια"!

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, λοιπόν, δε γινόταν να μην της απαντήσει και μέσα από την εκπομπή "Love it", είχε σχολιάσει: "Έχω μείνει άφωνη. Τα πλάνα στη Χαλκιδική με το μικρόφωνο του Mykonos LiveTV και το μαγιό τα ξεχνάει; Δεν δουλεύει στο Mykonos Live TV. Αν θέλει να βρει κάποιον άλλον να το κάνει, η αγορά είναι μεγάλη. Επειδή την ξέρω από πριν, εμείς την αναδείξαμε στο Mykonos Live Tv, ο Πέτρος Νάζος, με τα αποκαλυπτικά και καυτά πλάνα… ήθελε να γίνει δημοσιογράφος. Ο Πέτρος Νάζος μού το παραδέχτηκε. Γιατί δεν το παραδέχεται; Ένας από τους λόγους που μπήκε στο Survivor ήταν για να μπει στον χώρο της showbiz".

Η αποκάλυψη του Πέτρου Νάζου για Ελέτσι - Ιγγλέζου

Ο Πέτρος Νάζoς σχολίασε πως της Ασημίνας της άρεσε η ιδέα να είναι σε μια βραδινή εκπομπή, ενώ δήλωσε πως είναι λογικό η Ελίζαμπεθ να του ζητήσει περισσότερα χρήματα για το Mykonos Live TV.

"Εγώ δεν έχω πει κάτι για την Ασημίνα. Στην Ασημίνα άρεσε η ιδέα να είναι σε μια βραδινή εκπομπή. Είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα και στη Χαλκιδική της είχα δώσει την ευκαιρία να είναι σε ρόλο μοντέλου η Ασημίνα. Είναι λογικό η Ελίζαμπεθ να ζητά περισσότερα χρήματα, αλλά το αξίζει", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share