Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor 4: Όταν η Μαριπόζα... το κουνούσε και ο Πέτρος Κωστόπουλος χάζευε

Ήταν κι αυτό στη διαδικασία του ξεβλαχέματος...

5 Φεβρουαρίου 2021 13:24
Survivor 4: Όταν η Μαριπόζα... το κουνούσε και ο Πέτρος Κωστόπουλος χάζευε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έλενα Κρεμλίδου έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο συζητημένα άτομα και το Survivor, με την ίδια στο παρελθόν να έχει... κολάσει το κοινό, όταν το... κουνούσε και ο Πέτρος Κωστόπουλος την χάζευε.

Ο άλλοτε εκδότης είχε παρουσιάσει ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό «μαργαριτάρι», από εκείνα που... ξεβλάχευαν τους Έλληνες, με τη Μαριπόζα τότε να διδάσκει την τέχνη του twerking σε όλη την χώρα.

Survivor 4 - Έλενα Κρεμλίδου: Όταν έκανε twerking στον Πέτρο Κωστόπουλο... για χάρη του ξεβλαχέματος

Ο τότε παρουσιαστής της εκπομπής «Όλα Λάθος» είχε καλέσει την Κρεμλίδου, καθώς είχε γίνει θέμα το twerking της Τζένιφερ Λόπεζ, με τη Μαριπόζα να μην αρνείται να μάθει ορισμένα από τα... μυστικά της κίνησης αυτής και τον Κωστόπουλο να μένει «κόκκαλο», προσπαθώντας να κάνει το ίδιο, αν και αυτή τη στιγμή το πρόσωπο της Έλενας δε βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Survivor spoiler: Αγωνία για την υγεία της Μαριπόζα - Οι συνεχόμενες κρίσεις πανικού και η οικειοθελής αποχώρηση!

Survivor spoiler: Μπορεί η Μαριπόζα να την γλίτωσε χτες και να μην αποχώρησε από το Survivor 4 ωστόσο αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί τις επόμενες μέρες!

Συγκεκριμένα συναγερμός έχει σημάνει στην παραγωγή του Survivor με την υγεία της Έλενας Κρεμλίδου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες τα κλάματα της Μαχήτριας μόνο τυχαία δεν είναι!

Όπως αναφέρουν πηγές μας η Μαριπόζα, σχεδόν σε καθημερινή βάση, παθαίνει κρίσεις πανικού και ζητάει από την παραγωγή να φύγει από το παιχνίδι! Αυτό φάνηκε και αυτή την εβδομάδα, όπου ένα επεισόδιο την βλέπαμε να μην αντέχει άλλο και στο επόμενο να τονίζει πως βρίσκεται σε τρομερή ψυχολογική κατάσταση!

Survivor 4: Αγωνία για την υγεία της Μαριπόζα - Οι συνεχόμενες κρίσεις πανικού και η οικειοθελής αποχώρηση!

Η ψυχολογία της Έλενας αλλάζει αρκετά συχνά, με τα πάνω της και τα κάτω, με τις κρίσεις πανικού να έχουν τρομοκρατήσει την παραγωγή! Μάλιστα αυτή την στιγμή που μιλάμε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει η Έλενα μέσα στις επόμενες από μόνη της είναι κάτι παραπάνω από ορατό, καθώς η παραγωγή την κρατάει με νύχια και με δόντια!

Χαρακτηριστικό είναι και αυτό που αποκάλυψε χτες κατά την διάρκεια του επάθλου επικοινωνίας! Πως δεν θα την "χαλούσε" καθόλου να αποχωρήσει σήμερα (δηλαδή χτες) ώστε να πάει να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα! Η Έλενα κρατιέται με "νύχια και με δόντια" στο Survivor και δεν αποκλείουμε μέσα στην επόμενη βδομάδα να την δούμε να λυγίζει!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share