Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor 4: "Έχασε" το ψεύτικο δόντι του ο Καλίδης!

Φωτογραφία ντοκουμέντο!

4 Φεβρουαρίου 2021 08:43
Survivor 4:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα μικρό ατύχημα είχε ο Πάνος Καλίδης στο Survivor και ελάχιστοι το παρατήρησαν! Τι συνέβη στον διάσημο τραγουδιστή και παίκτη των Μαχητών;

Την αποκάλυψη έκανε η SoulaGramourous, που σε κοντινό του Πάνου Καλίδη από το χθεσινό αγώνισμα ανακάλυψε πως ο τραγουδιστής έχει χάσει το ένα του... ψεύτικο δόντι!

Συγκεκριμένα όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες ο Πάνος Καλίδης είχε προχωρήσει σε τοποθέτηση θηκών στα δόντια για να φαίνονται πιο λευκά! Η απόφασή του όμως να μπει μ' αυτές στο Survivor τον έφεραν σε δύσκολη θέση!

Ο Πάνος Καλίδης από χτες είναι σαν... φαφούτης και το κλάμα που έχει πέσει στο διαδίκτυο είναι απίστευτο! Λέτε να αρχίσει να ψευδίζει κι όλας ο τραγουδιστής;

Καλίδης Δόντι

Καλίδης Δόντι Survivor

Survivor 4: «Ξέσπασε» σε λυγμούς η μπλε ομάδα - Απίθανες σκηνές που λυγίζουν

Πλάνταξαν στο κλάμα στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 οι παίκτες των Μπλε με το έπαθλο επικοινωνίας, καθώς έλαβαν μηνύματα από την οικογένεια τους.

Μετά την νίκη της ομάδας τους με σκορ 10-6 έναντι των Κόκκινων, οι παίκτες έκατσαν στον καναπέ της παραλίας, έφαγαν τα φρούτα τους και έπειτα διάβασαν τα μηνύματα των αγαπημένων τους συγγενικών προσώπων, τη στιγμή που υπάρχει γκρίνια στους Κόκκινους

Survivor 4: Δάκρυα χαράς στην μπλε ομάδα με το έπαθλο

Όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι οι παίκτες ξέσπασαν σε δάκρυα και λυγμούς μόλις είδαν ποιοι τους έστειλαν τα δικά τους υποστηρικτικά μηνύματα.

Φυσικά οι κοπέλες της παρέας ήταν πολύ πιο ευαίσθητες και δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν ούτε δευτερόλεπτο τα δάκρυα τους, ενώ παράλληλα ο Πάνος Καλίδης μόλις είδε τα παιδιά του, προχώρησε σε ένα απίστευτο ξέσπασμα λυγμών.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share