Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Survivor 4: Άγριο γλέντι του «Ράδιο Αρβύλα» στη Μαριπόζα για το Instagram - «Δε σε ακολουθεί ούτε η μάνα σου»

Κλάμα με το βίντεο για την... influencer Κρεμλίδου

3 Φεβρουαρίου 2021 21:09
Survivor 4: Άγριο γλέντι του «Ράδιο Αρβύλα» στη Μαριπόζα για το Instagram - «Δε σε ακολουθεί ούτε η μάνα σου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor 4 βρίσκεται σε πλήρη έκπληξη και το «Ράδιο Αρβύλα» έχει αρχίσει… την κοπτοραπτική και το γλέντι προς τις προσωπικότητες του ριάλιτι επιβίωσης, πιάνοντας αυτή την φορά την Έλενα Κρεμλίδου.

Η Μαριπόζα έχει προκαλέσει αρκετές φορές θυμηδία σχετικά με το επάγγελμά της, με αρκετούς να τη σχολιάζουν ως Instagrammer, κάτι που δε θα μπορούσε να αφήσει… να πέσει κάτω η παρέα από τη Θεσσαλονίκη. Κάπως έτσι, ο Αντώνης Κανάκης και οι υπόλοιποι συντελεστές μίλησαν για τη Μαριπόζα, παρουσιάζοντας μονταρισμένο το τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης, όπου εκείνη «ξέσπασε» σε κλάματα.

Survivor 4: Το «Ράδιο Αρβύλα»... ξεφτίλισε τη Μαριπόζα

Τα λόγια του βίντεο αυτού, όπως μονταρίστηκαν, προκαλούν… γέλια μέχρι δακρύων, με τον Γιώργο Λιανό να της λέει πως το Instagram της πάτωσε, με αποτέλεσμα να μην την ακολουθεί ούτε η μάνα της, ενώ δεν καμία φίλη της δεν την έχει κάνει tag έστω στο Facebook, σε ακόμη ένα έπος από το «Ράδιο Αρβύλα», που δίνει στα ριάλιτι τη διάσταση, την οποία αξίζουν.

Λιώσαμε: Το κράξιμο του «Ράδιο Αρβύλα» στην Ανθή Σαλαγκούδη για το Survivor μας γονάτισε!

Η Ανθή Σαλαγκούδη έχει αποτελέσει, δικαίως, την πιο ιδιαίτερη αγωνιστική περίπτωση του φετινού Survivor, με το «Ράδιο Αρβύλα» ακόμη να ασχολείται μαζί της, κράζοντας την παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έχει κάνει το κοινό πολλές φορές να «εκραγεί», τόσο με τα αποτελέσματα που (δεν) φέρνει στην κόκκινη ομάδα όσο και στο στυλ της, που παρουσιάζει μια ιδιαίτερη έως και προκλητική χαλαρότητα, γεγονός που δεν ξέφυγε από την παρέα του Αντώνη Κανάκη.

Survivor 4: Το «Ράδιο Αρβύλα»... γλέντησε την Ανθή Σαλαγκούδη

Το «Ράδιο Αρβύλα», λοιπόν, παρουσίασε στο βίντεό του το πώς παίζουν το παιχνίδι οι Τουρκάλες και οι Ρουμάνες παίκτριες, ενώ φτάνοντας στη Σαλαγκούδη, έδειξαν ένα από τα… αγωνιστικά έπη της με το τραγούδι που άξιζε, δηλαδή το «Χαλαρά» του Βασίλη Καρρά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share