Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 03/02: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

3 Φεβρουαρίου 2021 12:27
Survivor spoiler 03/02: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (03/02) το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor 4; Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Χτες είδαμε τους κόκκινους να επικρατούν πολύ εύκολα με 10-3 των μπλε και να εξασφαλίζουν την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας αλλά και την μπουγάτσα, καταφέρνοντας για πρώτη φορά μετά από 1,5 μήνα να γευτούν έπαθλο φαγητού! Σήμερα όμως έχουμε μάχη με στόχο την επικοινωνία, ένα έπαθλο που δεν έχουν κερδίσει μέχρι σήμερα οι κόκκινοι και καλούνται να τα καταφέρουν σήμερα!

Την ίδια στιγμή στους μπλε το κλίμα είναι χειρότερο από ποτέ, με την Ελευθερία Ελευθερίου, την Μαριπόζα και την Βαλέρια εκτός από υποψήφιες προς αποχώρηση να αποτελούν και ξένο σώμα για την ομάδα των Μαχητών! Οι δύο πρώτες ξέσπασαν μάλιστα στο συμβούλιο και μένει να φανεί κατά πόσο αυτό θα επηρεάσει τις σχέσεις της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο!

Survivor spoiler 03/02: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο της επικοινωνίας;

Survivor spoiler 03/02

Σήμερα λοιπόν κόκκινοι και μπλε δίνουν μάχη με στόχο την επικοινωνία! Αν το καταφέρουν οι Μαχητές θα επικοινωνήσουν με την οικογένειά τους, ενώ αν τα καταφέρουν οι Διάσημοι θα διαβάσουν μηνύματα από το τηλεοπτικό κοινό, μέσω Twitter!

Ποιος θα τα καταφέρει; Στον αγωνιστικό χώρο ο στίβος μάχης είναι και πάλι πολύ δύσκολος με την συνεργασία να παίζει τον πιο ξεκάθαρο ρόλο στην υπόθεση νίκη!

Πλέον δεν θα μιλήσουμε με θεωρίες αλλά με δεδομένα! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες; Ότι μην περιμένουμε κάποιο τρελό σερί και από τους Διασήμους! Αυτό ακριβώς μας μετέφεραν αυτό σαν λέμε! Άρα αφήνουν να εννοηθεί πως απόψε κάνουν το "break" οι Μαχητές! Ωστόσο περιμένετε το απόγευμα για το σίγουρο Survivor spoiler εδώ στο Athensmagazine.gr!

Μέχρι τότε δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share