Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Απειλούν να αποχωρήσουν μαζικά όλοι οι μπλε! Άγριος τσακωμός με την παραγωγή

Αποκλειστικό παρασκήνιο βόμβα από τον Άγιο Δομίνικο!

3 Φεβρουαρίου 2021 10:42
Survivor spoiler: Απειλούν να αποχωρήσουν μαζικά όλοι οι μπλε! Άγριος τσακωμός με την παραγωγή
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Συναγερμός έχει σημάνει στην παραγωγή του Survivor μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις δύο σερί νίκες των Διασήμων!

Τι έχει συμβεί; Όπως σας παρουσιάσαμε και νωρίτερα η μεγάλη αδικία της παραγωγής προς την μπλε ομάδα έχει εξοργίσει αρκετούς, μεταξύ των οποίων και τους παίκτες των Μαχητών!

Είναι χαρακτηριστικό πως όσες κινήσεις έχουν γίνει με νέους παίκτες, όχι απλά έχουν ενισχύσει την κόκκινη ομάδα, αλλά έχει αποδυναμώσει και την μπλε!

Συγκεκριμένα η παραγωγή πρόσθεσε στους Μαχητές δύο παίκτες που φέρνουν σερί ήττες, την Βαλέρια Χοψονίδου και τον Δημήτρη Μακρόπουλο, την ίδια στιγμή που έχει ενισχύσει τους Διασήμους με πολλούς δυνατούς παίκτες, όπως η Μαριάνθη, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Καρολίνα!

Πρόκειται για μια καταφανέστατη αδικία προς τους μπλε, οι οποίοι μάλιστα χτες ξέσπασαν κατά της παραγωγής! Πληροφορίες του Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν πως στο χθεσινό συμβούλιο έπεσε πολύ "ψαλίδι" στο μοντάζ! Και ο λόγος είναι πως οι Μαχητές πήγαν με σκοπό να τα χώσουν στην παραγωγή!

Survivor spoiler: Έκρηξη των Μαχητών, απειλούν με αποχώρηση

Survivor spoiler: Απειλούν να αποχωρήσουν μαζικά όλοι οι μπλε!

"Ας έφτιαχνε καλύτερη ομάδα ο Κοψιδάς", ήταν η αρχική τοποθέτηση παίκτη που έφερε την έκρηξη από τους παίκτες και τον δύο ομάδων! Μάλιστα αρκετοί από τους Μαχητές ξεκαθάρισαν πως εφόσον δεν γίνει κάποια σημαντική προσθήκη και για την ομάδα τους τότε θα αποχωρήσουν μαζικά όλοι, τινάζοντας στον "αέρα" το παιχνίδι!

Οι υπεύθυνοι της παραγωγής προσπάθησαν να ηρεμήσουν την κατάσταση και τους εξήγησαν πως εφόσον δεν γινόντουσαν οι αλλαγές το ριάλιτι κινδύνευε να διακοπεί, διότι θα έχανε όλο του το ενδιαφέρον! Μάλιστα η κόντρα ανάμεσα στους Μαχητές συνεχίστηκε όταν κάποιος τόνισε πως "μας φέρατε τον κάθε άχρηστο στην ομάδα"! Αυτό προκάλεσε την οργή της Βαλέριας Χοψονίδου και του Δημήτρη Μακρόπουλου, αφού η καμπάνα "χτυπούσε" γι' αυτούς!

Μάλιστα οι Μαχητές αρκετές φορές στο συμβούλιο, αλλά και μετά το τέλος του αγωνίσματος, παραπονέθηκαν πως οι Διάσημοι έχουν κερδίσει διότι ενισχύθηκαν σημαντικά με τρεις παίκτες, σε αντίθεση με την δική τους ομάδα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share