Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Τραγικός Καλίδης - Πέταξε τον δίσκο στον Τριαντάφυλλο - Παραλίγο να του βγάλει το μάτι (video)

Πολλοί το είδαν, λίγοι το παρατήρησαν!

3 Φεβρουαρίου 2021 08:53
Survivor 4: Τραγικός Καλίδης - Πέταξε τον δίσκο στον Τριαντάφυλλο - Παραλίγο να του βγάλει το μάτι (video)
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 4: Ένα παιχνίδι είναι αλλά η κατάσταση πολλές φορές ξεφεύγει, που μια κίνηση του Πάνου Καλίδη ήταν αρκετή για να ανάψει τα αίματα!

Τι συνέβη; Οι Διάσημοι έφτασαν εύκολα στη νίκη με 10-3 και μαζί εξασφάλισαν την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας αλλά και την μπουγάτσα, ενώ προηγήθηκαν μάλιστα με 7-0!

Το σκορ αυτό διαμορφώθηκε με τη νίκη του Περικλή Κονδυλάτου επί του Πάνου Καλίδη! Τι συνέβη όμως τότε που ελάχιστοι παρατήρησαν;

Αμέσως μετά την εύστοχη βολή του Περικλή που χάρισε τον πόντο στην ομάδα του, ο τραγουδιστής πέταξε με δύναμη το τελευταίο δισκάκι με αποτέλεσμα να περάσει δίπλα από το κεφάλι του Τριαντάφυλλου που αυτή την ώρα έτρεχε να αγκαλιάσει τον συμπαίκτη του, μετά τη νίκη που τους χάρισε!

Το δισκάκι δεν πέτυχε τον Ντάφυ, όμως πέρασε τόσο κοντά του που το ένιωσε και γύρισε προς το μέρος του Καλίδη χωρίς να δώσει συνέχεια στο περιστατικό! Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως το περιστατικό αυτό συζητήθηκε μετά σε πολύ έντονο επίπεδο ωστόσο κόπηκε στο μοντάζ!

Survivor 4: Τραγικός Καλλίδης - Πέταξε τον δίσκο στον Τριαντάφυλλο

Δείτε το σχετικό περιστατικό στο παρακάτω βίντεο, μετά το 02:35:

Survivor 4: Άγρια «καρφιά» της Άννας Μαρίας στον Τριαντάφυλλο - «Σαν ζευγαράκια κάνετε…»

Χαμός επικρατεί και στο αποψινό συμβούλιο του Survivor 4 με τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη να ανταλλάσουν ξανά τα καρφιά τους.

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στο μοντέλο και ηθοποιό των Μπλε προκειμένου να μιλήσει για την σημερινή ήττα της ομάδας του, με τον Αλέξη να μην προλαβαίνει καλά καλά να ξεκινήσει, καθώς ο Τριαντάφυλλος για ακόμη μια φορά τον διέκοψε.

Survivor 4: Νέα «μπηχτή» της Άννας Μαρίας για τους «Κόκκινους»

Ο τραγουδιστής της παρέας πολλές φορές ξεσπά όταν νιώθει ότι αδικείται και ο τωρινός λόγος που τον έκανε να εκνευριστεί ήταν γιατί δεν αναγνωρίζει ούτε ο Αλέξης ούτε κανένας άλλος των Μπλε την εξελίξη των Κόκκινων.

Μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος για χιλιοστή φορά δήλωσε πόσο δεμένοι και αγαπημένοι είναι, με την Άννα Μαρία να πετάγεται και να λέει πως της θυμίζει σαν κάτι ζευγαράκια που συνεχώς θέλουν να επιβεβαιώσουν πόσο ερωτευμένοι είναι, αφήνοντας άλλο ένα «καρφί» όπως νωρίτερα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share