Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λιώσαμε: Το κράξιμο του «Ράδιο Αρβύλα» στην Ανθή Σαλαγκούδη για το Survivor μας γονάτισε!

Τη... γλέντησαν κανονικά

2 Φεβρουαρίου 2021 20:39
Λιώσαμε: Το κράξιμο του «Ράδιο Αρβύλα» στην Ανθή Σαλαγκούδη για το Survivor μας γονάτισε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ανθή Σαλαγκούδη έχει αποτελέσει, δικαίως, την πιο ιδιαίτερη αγωνιστική περίπτωση του φετινού Survivor, με το «Ράδιο Αρβύλα» ακόμη να ασχολείται μαζί της, κράζοντας την παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έχει κάνει το κοινό πολλές φορές να «εκραγεί», τόσο με τα αποτελέσματα που (δεν) φέρνει στην κόκκινη ομάδα όσο και στο στυλ της, που παρουσιάζει μια ιδιαίτερη έως και προκλητική χαλαρότητα, γεγονός που δεν ξέφυγε από την παρέα του Αντώνη Κανάκη.

Survivor 4: Το «Ράδιο Αρβύλα»... γλέντησε την Ανθή Σαλαγκούδη

Το «Ράδιο Αρβύλα», λοιπόν, παρουσίασε στο βίντεό του το πώς παίζουν το παιχνίδι οι Τουρκάλες και οι Ρουμάνες παίκτριες, ενώ φτάνοντας στη Σαλαγκούδη, έδειξαν ένα από τα… αγωνιστικά έπη της με το τραγούδι που άξιζε, δηλαδή το «Χαλαρά» του Βασίλη Καρρά, αφού δεν μπορεί ούτε ηλεκτρικό πατίνι να κάνει.

Survivor 4: Ναι ρε θεά Ανθή! Η Σαλαγκούδη πήρε νίκη και δεν το πίστευε ούτε ο Λιανός

Η θεά Ανθή Σαλαγκούδη θα παίζει και θα νικά όποτε θέλει και μας το απέδειξε ακόμη μια φορά, επικρατώντας της Έλενας Κρεμλίδου στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας για το Survivor.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ήταν εξαιρετική στη δική της προσπάθεια και, από εκεί που κανονικά οι «Κόκκινοι» υπολογίζουν σε… μείον δύο πόντους με τη συμμετοχή της, όπως έγινε και στο τελευταίο αγώνισμα, ξαφνικά έφερε νίκη και, σε εκείνο το σημείο, έκανε το 5-3 απέναντι στη Μαριπόζα.

Survivor 4: Ανέλπιστη νίκη της Ανθής Σαλαγκούδη

Ο Γιώργος Λιανός δεν το πίστευε, βλέποντάς την να πετυχαίνει το τελευταίο τοτέμ, κάτι που φάνηκε στον τόνο της φωνής του και η ομάδα της πανηγύρισε έξαλλα μια ανέλπιστη νίκη.

Survivor 4: Απαράδεκτος ο Αλέξης Παππάς - Πήγε να διχάσει τους «Κόκκινους» μετά την νίκη τους

Απαράδεκτη ήταν η κίνηση του Αλέξη Παππά στο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor, καθώς ο ηθοποιός και μοντέλο πήγε να διχάσει τους «Κόκκινους», λίγο μετά τη μεγάλη τους νίκη απέναντι στους «Μπλε».

Η κόκκινη ομάδα βρέθηκε για πρώτη φορά στην ευχάριστη θέση του να μην πρέπει να ψηφίσει στο συμβούλιο, μετά τη μεγάλη νίκη στο σχετικό αγώνισμα, και η χαρά τους δεν κρυβόταν, αλλά ο Παππάς επιχείρησε να τη σταματήσει, στηριζόμενος σε ένα περιστατικό με την Ανθή Σαλαγκούδη.

Survivor 4: Απαράδεκτη κίνηση του Αλέξη Παππά για να σπείρει τη διχόνοια στους «Κόκκινους»

Αφού πρώτα συνεχάρη τους αντιπάλους για την νίκη, ο Αλέξης αναφέρθηκε σε έναν αγώνα της δημοσιογράφου, όπου παρά τον τραυματισμό της, σηκώθηκε και συνέχισε, προσθέτοντας πως οι συμπαίκτες της την ήθελαν εκτός αγώνα. Αυτό «πυροδότησε» την αντίδραση του Τριαντάφυλλου, που του είπε πως προσπαθεί να σπείρει τη διχόνοια στους «Κόκκινους».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share