Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Ξανά εμετικοί οι «Μπλε» - Άρχισαν να γελάνε με την Ανθή Σαλαγκούδη

Έδειξαν και πάλι τον χαρακτήρα τους...

2 Φεβρουαρίου 2021 01:10
Survivor 4: Ξανά εμετικοί οι «Μπλε» - Άρχισαν να γελάνε με την Ανθή Σαλαγκούδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό συμβούλιο του Survivor 4 οι παίκτες των Μπλε έδειξαν για ακόμη μια φορά τον χαρακτήρα τους, μιας και ξέσπασαν σε γέλια εις βάρος της Ανθής Σαλαγκούδη.

Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος και οι υπόλοιποι παίκτες ήθελαν να δώσουν τα συγχαρητήρια τους στην Ανθή μπροστά σε όλους τους παίκτες για το πείσμα της αλλά και την εξελίξη της αγωνιστικά, μετά την νίκη των Κόκκινων.

Survivor 4: Άρχισαν να γελάνε οι «Μπλε» με την Ανθή Σαλαγκούδη

Στο άκουσμα των σχολίων αυτών, η Άννα Μαρία και ο Νίκος Μπάρτζης ξέσπασαν σε γέλια προκαλώντας έτσι αρκετές αντιδράσεις από τους παίκτες των Κόκκινων.

Φυσικά, ο Τριαντάφυλλος πήρε τον λόγο και απαίτησε να μάθει τον λόγο που οι αντίπαλοι γελάνε εις βάρος της Ανθής, με τους παίκτες των Μπλε να προσπαθούν να δικαιολογήσουν την στάση τους.

Survivor spoiler 01/02, vol.3 οριστικό: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor spoiler 01/02: Αγώνας ασυλίας σήμερα ενώ με το κλείσιμο του επεισοδίου θα γίνει γνωστός ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Χτες είδαμε τους Μαχητές για ακόμα μια φορά να επικρατούν εύκολα των αντιπάλων τους και να βγάλουν ένα απίστευτο κόμπλεξ φωνάζοντας το όνομα της Ασημίνας, που μόλις είχε αποχωρήσει από την ομάδα των Διασήμων!

Ταυτόχρονα είδαμε τους κόκκινους να κατηγορούν ανοικτά τον Τριαντάφυλλο ως υπεύθυνο της ήττας την ίδια στιγμή που το μυαλό των περισσοτέρων ήταν στην ασυλία της εβδομάδας! Πρώτος αγώνας ασυλίας λοιπόν σήμερα και τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα απο ποτέ! Τι θα δούμε σήμερα;

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (01/02) στον πρώτο αγώνα ασυλίας;

Survivor διαρροή

Απόψε βλέπουμε ένα άκρως απαιτητικό στίβο μάχης, που παρόμοιο του έχουμε ξαναδεί πριν λίγες μέρες! Ένας στίβος μάχης με αρκετή ταχύτητα, αντοχή και δύσκολο στόχο! Δεν χρειάζονται αρκετές λεπτομέρειες, αφού όπως σας είχαμε ενημερώσει από χτες, η κόκκινη ομάδα παίρνει τη πρώτη της νίκη ως νέα ομάδα!

Ναι ναι είναι 100% επιβεβαιωμένο αφού ο ΣΚΑΙ, μέσα από το trailer, έκανε spoiler αφού στο τέλος φαίνεται η Σοφία Μαργαρίτη και δεξιά της η νεκροκεφαλή, που είναι το τοτέμ της πρώτης ασυλίας!

Ανατροπή λοιπόν δεν έχουμε και νικητές της σημερινής ασυλίας είναι οι Διάσημοι! Άλλωστε σας είχαμε ενημερώσει από την Κυριακή ότι σήμερα η νίκη θα είχε κόκκινο χρώμα!

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης κερδίζει την ατομική ασυλία;

Survivor spoiler 01/02, vol.3 οριστικό: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Αρχικά να σας τονίσουμε πως σίγουρη διαρροή δεν έχουμε σχετικά με το ποιος παίκτης κερδίζει την ατομική ασυλία! Ωστόσο πρέπει να σας τονίσουμε πως σε πρώτη φάση θα αγωνιστούν οι Μαχητές και μέρος δεν θα πάρει ο Δημήτρης Μακρόπουλος, ο οποίος για πρώτη εβδομάδα έχει ασυλία! Επομένως όλοι οι υπόλοιποι θα μπουν κανονικά στην διαδικασία να μονομαχήσουν για να σώσουν το... τομάρι τους!

Ποιος κερδίζει; Βάση του trailer του ΣΚΑΙ έχουμε δει 8 παίκτες από τους Μαχητές που κανένας δεν φοράει το κολιέ της ασυλίας άρα κανείς από αυτούς τους 8 δεν έχει κερδίσει την ατομική! Ποιοι περισσεύουν; Άννα Μαρία, Νίκος Μπάρτζης και Αλέξης Παππάς! Ποιος κερδίζει ωστόσο από τους 3 σύμφωνα με την σίγουρη διαρροή του Athensmagazine.gr; Ο Νίκος Μπάρτζης!

Survivor spoiler: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση σήμερα (01/02);

Survivor διαρροή ποιος είναι ο υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Μαχητές λοιπόν χάνουν την ασυλία και πρέπει να δώσουν έναν ή μια υποψήφιο-α προς αποχώρηση! Ποιος παίκτης είναι αυτός; Αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν η Βαλέρια Χοψονίδου, κρατήστε όμως μια μικρή επιφύλαξη!

Survivor spoiler 01/02 υποψήφιος

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share