Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Ο Μισθοφόρος ανακοίνωσε πως μπαίνει στο Survivor και στην ομάδα των Διασήμων!

Ανάρτηση με πολλά ερωτηματικά!

1 Φεβρουαρίου 2021 09:16
Survivor spoiler: Ο Μισθοφόρος ανακοίνωσε πως μπαίνει στο Survivor και στην ομάδα των Διασήμων!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Eρωτηματικά γέννησε μια ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου στο instagram. O επιχειρηματίας και πρώην μισθοφόρος που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του Survivor, δημοσίευσε ένα μήνυμα που έλαβε από τον ΣΚΑΙ κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν αν θα τον δούμε να μπαίνει και πάλι στο ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δημοσίευσε ένα instastory στο οποίο φαίνεται να έχει λάβει ένα μήνυμα από τον ΣΚΑΙ στο οποίο τον ενημερώνουν πως έγινε δεκτός στην ομάδα των Διάσημων.

“Καλησπέρα, η αίτηση για την κατάταξή σας στο Survivor έγινε δεκτή. Έχετε επιλεχθεί στην ομάδα των διάσημων. Παρακαλείσθε όπως περάσετε…”

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση μάλιστα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έκανε tag και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου για το Survivor

Survivor spoiler: Ο Μισθοφόρος ανακοίνωσε πως μπαίνει στο Survivor

Survivor spoiler 01/02 - Καρολίνα Καλύβα: Αυτή είναι η παίκτρια που μπαίνει σήμερα στο Survivor

Survivor spoiler: Σας το είχαμε γράψει πριν μέρες πρώτοι, σας το ξαναγράφουμε και σήμερα 01/02 μιας και θα την δείξει για πρώτη φορά στο αποψινό επεισόδιο!

Πριν από λίγες ημέρες η εκπομπή Ευτυχείτε μας έδειξε πλάνα από τρεις νέους παίκτες που αναχωρούσαν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για το Survivor 4. Μια από αυτές ονομάζεται Καρολίνα και το Athensmagazine.gr πήγε ένα βήμα παρακάτω το ρεπορτάζ αυτό αφού μάθαμε ποια είναι και βρήκαμε και φωτογραφίες της για να δείτε κι εσείς πρώτη φορά το πρόσωπό της.

Ποια είναι η νέα προσθήκη του Survivor 4, Καρολίνα Καλύβα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η νέα παίκτρια που αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο το πρωί της Τετάρτης είναι η Καρολίνα Καλύβα. Αν μη τι άλλο, το φετινό «Survivor» πέρα από τις μεγάλες ανατροπές, έχει και όμορφες παρουσίες. Η νεαρή γυμνάστρια με καταγωγή από το... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share