Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 01/02: Επιτέλους κερδίζουν οι Κόκκινοι - Ο ΣΚΑΙ έκανε spoiler από μόνος του! (video)

Spoiler Alert! Γκάφα ή μήπως.... όχι;

1 Φεβρουαρίου 2021 08:35
Survivor spoiler 01/02: Επιτέλους κερδίζουν οι Κόκκινοι - Ο ΣΚΑΙ έκανε spoiler από μόνος του! (video)
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Πρώτος αγώνας ασυλίας σήμερα ωστόσο ο ΣΚΑΙ μας έκανε ήδη spoiler μέσα από το trailer και μας έδωσε νικητές τους κόκκινους!

Από χτες το Athensmagazine.gr σας είχε ενημερώσει για την πληροφορία που είχε πως την Δευτέρα νικητές θα είναι οι κόκκινοι για πρώτη φορά, μετά την ένωση των ομάδων!

Οι Διάσημοι λοιπόν απόψε παίρνουν τη νίκη και το spoiler μας το έκανε ο ίδιος ο ΣΚΑΙ! Πως; Όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται το τοτέμ της ασυλίας δίπλα από την Σοφία Μαργαρίτη, όπως άλλωστε έγινε και την περασμένη εβδομάδα με την ασυλία που κέρδισαν οι μπλε και το τοτέμ ασυλίας που βρέθηκε στα χέρια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη!

Επομένως κρατάμε πως απόψε νικητές είναι οι Διάσημοι και περιμένουμε να δούμε ποιος ή ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση! Το Athensmagazine.gr θα σας ενημερώσει με νέα spoiler εντός της ημέρας!

Δείτε την φωτογραφία παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Survivor spoiler 01/02: Επιτέλους κερδίζουν οι Κόκκινοι

Εκτός Survivor η Σοφία - Εσπευσμένα με φορείο στο νοσοκομείο (video)

Δύσκολες ώρες για την Σοφία Μαργαρίτη στο Survivor μετά από σοβαρό τραυματισμό!

Συγκεκριμένα η παίκτρια των Διασήμων ως βοηθητική παίκτρια παραπάτησε στο αγώνισμα της ημέρας με αποτέλεσμα να χτυπήσει άσχημα! Το χτύπημα μάλιστα ήταν τόσο σοβαρό που άρχισε να ουρλιάζει από τους πόνους και να την πάρει αμέσως φορίο και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο!

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως συμπαίκτες και αντίπαλοι έμειναν με το στόμα ανοικτά και ευχόντουσαν τα καλύτερα για την Σοφία Μαργαρίτη!

Δείτε την άτυχη στιγμή στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share