Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: Έξαλλος με την παραγωγή ο Μιχάλης Αρναούτης - «Με εξέθεσαν…»

Συνεχίζει να έχει παράπονα από το πώς τον παρουσίασαν

31 Ιανουαρίου 2021 15:05
Survivor 4: Έξαλλος με την παραγωγή ο Μιχάλης Αρναούτης - «Με εξέθεσαν…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλος με την παραγωγή ήταν ο Μιχάλης Αρναούτης, με τον καιρό μεν να έχει περάσει από την αποχώρησή του από το Survivor, αλλά τον ίδιο να μην έχει ξεχάσει το πώς αντιμετωπίστηκε, θεωρώντας πως στο κοινό αποδόθηκε μια διαφορετική εικόνα, που τον εξέθεσε.

Ο πυγμάχος ήταν ο πρώτος παίκτης που έφυγε μετά από ψηφοφορία της ομάδας των τότε Διάσημων και από την πρώτη στιγμή εξέφρασε το παράπονό του.

Μιχάλης Αρναούτης: Το παράπονό του από την παραγωγή του Survivor

Θεωρήσατε άδικη την αποχώρηση σας;

«Δυστυχώς, η ψηφοφορία δεν έγινε με βάση το καλό της ομάδας κι έτσι βρέθηκα εγώ εκτεθειμένος και έφυγα. Όντως ήταν πολύ γρήγορα για μένα, δεν πρόλαβα να δώσω αυτά που είχα να δώσω στην ομάδα. Αφού, όμως, ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω, αποχώρησα, δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Δηλώσατε ότι φανήκατε πολύ αθόρυβος μέσα στο παιχνίδι. Πιστεύετε ότι το μοντάζ επηρέασε την εικόνα σας;

«Ναι, βγήκα πολύ απόμακρος. Κατ' αρχάς στα τρία πρώτα επεισόδια δεν φάνηκα πουθενά, φάνηκε ότι ήμουν απών. Ο κόσμος επίσης μπερδεύτηκε από την ψηφοφορία, γιατί άλλαξε εντελώς από τις προηγούμενες χρονιές. Δεν μας έδωσαν το χρόνο να μας γνωρίσει ο κόσμος και να έχει άποψη πριν ψηφίσει. Αν και έκανα αρκετά πράγματα, δεν φάνηκα», είπε ο Μιχάλης Αρναούτης στον Τηλεθεατή.

Κίνδυνος για το Survivor: Παίρνει άμεσα μέτρα ο ΣΚΑΪ μετά τις εξελίξεις

Σε κίνδυνο βρίσκεται το Survivor, καθώς μπορεί να έχει καταφέρει μέχρι τώρα να «διαλύσει» τα κοντέρ στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά ο επερχόμενος ανταγωνισμός θα είναι πολύ δυνατός, με αποτέλεσμα ο ΣΚΑΪ να παίρνει άμεσα μέτρα.

Πολλοί ήταν αυτοί που θεώρησαν ότι η πρεμιέρα του MasterChef θα κόψει την φόρα του ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη αφού ο διαγωνισμός μαγειρικής όχι μόνο δεν πέρασε το Survivor, αλλά έμεινε πίσω και από τις Άγριες Μέλισσες, οι οποίες πλέον αποτελούν μία σταθερή επιλογή του κοινού.

To Star λοιπόν αντέδρασε άμεσα και αύξησε τις μέρες προβολής του MasterChef. Έτσι πλέον πέρα από Δευτέρα με Τετάρτη, θα παρακολουθούμε το ριάλιτι και Παρασκευή, ενώ αργότερα θα προστεθεί και το Σάββατο αλλά και το μεσημέρι της Κυριακής με MasterClass. Μιλάμε δηλαδή για φουλ επίθεση.

Survivor κίνδυνος από ανταγωνιστές

Οι νέοι δυνατοί αντίπαλο για το Survivor και τον ΣΚΑΪ

Σαν να μην έφτανε λοιπόν η επιθετική στρατηγική του MasterChef, απάντηση στο ριάλιτι επιβίωσης έρχεται να δώσει και ο ALPHA ο οποίος θα βγάλει στον αέρα στα μέσα Φεβρουαρίου το Battle of Couples, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η «Real News». Ενώ αρχικά οι άνθρωποι του σταθμού είχαν αποφασίσει να προβάλλουν το ριάλιτι δύο φορές την εβδομάδα, όπως και το Bachelor, τελικά θα βλέπουμε το νέο ριάλιτι στους δέκτες μας καθημερινά - ναι καλά διαβάσατε, κάθε μέρα Παναγιώτης Βασιλάκος - 23.00-1.00, την ώρα δηλαδή που γίνονται τα περισσότερα στο Survivor!

Ο ΑΝΤ1 φυσικά δεν σκοπεύει να μείνει αμέτοχος σε αυτή την πανδαισία των ριάλιτι, και αφού έχει εξασφαλίσει τη θέση του με τις Άγριες Μέλισσες, φέρνει στο προσκήνιο τη Φάρμα για τις μέρες που δεν παίζει το επιτυχημένο σίριαλ.

Έτσι το αγροτικό ριάλιτι θα προβάλλεται Παρασκευή και Σάββατο, ενώ οι μέχρι τώρα πληροφορίες που από τον σταθμό αναφέρουν ότι ενδέχεται να το δούμε και Πέμπτη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share