Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κάτια Ταραμπάνκο: Ποιο Survivor; Πήρε ήδη το δικό της έπαθλο η πρώην παίκτρια - "Είμαι πάρα πολύ..."

Σε πελάγη ευτυχίας

30 Ιανουαρίου 2021 19:05
Κάτια Ταραμπάνκο: Ποιο Survivor; Πήρε ήδη το δικό της έπαθλο η πρώην παίκτρια -

Κάτια Ταραμπάνκο: Η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού επιβίωσης, "Survivor", Κάτια Ταραμπάνκο έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη για την επιστροφή της από το παιχνίδι που αφορά την προσωπική της ζωή. Επίσης δείτε ποιοι είναι οι δύο παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι την Κυριακή 31 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Love It" με την Ιωάννα Μαλέσκου όπου και ανέφερε τι έγινε μετά την άφιξη της στην Ελλάδα από το Survivor.

Πήρε ήδη το δικό της έπαθλο.

Κάτια Ταραμπάνκο: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Ειδικότερα ανοιχτά και με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο της η πρώην παίκτρια του Survivor, Κάτια Ταραμπάνκο, όπου αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη.

Λίγες μέρες μετά την έξοδο της από το Survivor και την αποχώρηση της από τον Άγιο Δομίνικο η Κάτια Ταραμπάνκο βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Love it» του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην σχέση της.

«Ελπίζω να γιορτάσω φέτος τον Άγιο Βαλεντίνο, γιατί για κάποιον λόγο κάθε φορά χωρίζω… Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη! Η σχέση μου πάει να κλείσει έναν χρόνο! Χάρηκε πολύ ο σύντροφός μου, μου έλεγε ότι είναι έτοιμος να κλείσει εισιτήριο για Άγιο Δομίνικο να έρθει να με βρει.

Πιστεύω πως είναι και αυτός ερωτευμένος μαζί μου… Του έλειπα πάρα πολύ. Μιλούσε και με την παραγωγή για να δει πως είμαι. Τον λένε Κώστα… Είναι νωρίς ακόμα να σκεφτόμαστε το επόμενο βήμα. Συγκατοικούμε ήδη! Μόνο στην κουζίνα βάζω όρια, να μην μπαίνει» εξομολογήθηκε η Κάτια.

Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη

Survivor 4: «Έκρηξη» της Κάτιας Ταραμπάνκο - «Μπράβο Περικλή, ωραία πράγματα λες…»

Σε «έκρηξη» εναντίον του Περικλή Κονδυλάτου προχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία αναφέρθηκε στις άσχημες κουβέντες, που έχει ξεστομίσει ο σχεδιαστής κοσμημάτων, επιλέγοντας έναν ειρωνικό, αλλά και επιθετικό τρόπο για να του απαντήσει.

Οι δυο τους, άλλωστε, δεν είχαν ποτέ καλές σχέσεις στο Survivor, με τον Περικλή ειδικά να έχει επιτεθεί άγρια στην Κάτια σε δηλώσεις του στην κάμερα. Δεν είχε, άλλωστε, ποτέ το σθένος να μιλήσει μπροστά της, κάτι που αποδείχθηκε και στο συμβούλιο αποχώρησης, που ακολούθησε την αναγκαστική αποχώρηση του μοντέλου, μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share