Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Αποκαλυπτικός για τη σχέση του με τη Μαριαλένα ο Γιώργος Λιβάνης - «Αυτή τη στιγμή…»

Τι είπε για όσα συμβαίνουν μεταξύ τους;

30 Ιανουαρίου 2021 12:54
Survivor 4: Αποκαλυπτικός για τη σχέση του με τη Μαριαλένα ο Γιώργος Λιβάνης - «Αυτή τη στιγμή…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλυπτικός ως προς τη σχέση με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη του Survivor ήταν ο Γιώργος Λιβάνης, με τον γνωστό τραγουδιστή να αναφέρεται στο πόσο κοντά έχουν έρθει μεταξύ τους τον τελευταίο καιρό.

O τραγουδιστής έστειλε μήνυμα στο έπαθλο επικοινωνίας στην Μαριαλένα και από εκείνη τη μέρα οι φήμες για τη σχέση τους «φούντωσαν».

Γιώργος Λιβάνης για Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Survivor 4: Μίλησε για τη σχέση με τη Μαριαλένα ο Γιώργος Λιβάνης

«Είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Γνωριζόμαστε χρόνια. Τον τελευταίο καιρό έχουμε έρθει πιο κοντά. Από εκεί και πέρα ό,τι κάνω το κάνω με την καρδιά μου. Δεν σκέφτομαι ποτέ το αν αυτό θα έχει κακή ή καλή προβολή για μένα. Νομίζω αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να απαντήσει και ο άνθρωπος για τον οποίο μιλάμε.

Από εκεί και πέρα, γνωριζόμαστε, θέλω το καλό της και την παρακολουθώ ανελλιπώς στην πρόοδό της. Είναι πολύ καλή αθλητικά και αυτό με γεμίζει και με κάνει χαρούμενο, της έστειλα ένα μήνυμα, όπως ακριβώς και μια φίλη της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιβάνης.

Survivor spoiler 31/01: Ήρθε η ώρα να κερδίσουν οι Διάσημοι; Η μεγάλη ανατροπή!

Survivor spoiler 31/01: Μπορεί ο ΣΚΑΙ να μην έχει δώσει ακόμα trailer με το επεισόδιο της Κυριακής (31/01) στο Survivor όμως η αγωνία έχει χτυπήσει «κόκκινο».

Για δεύτερη σερί εβδομάδα, μετά την αλλαγή των ομάδων, οι «Μπλε» κέρδισαν όλες τις μέρες αλλά με τεράστια δυσκολία. Είναι χαρακτηριστικό πως 3 από τις 4 αναμετρήσεις κρίθηκαν στο 9-9, επομένως τεράστιο ρόλο έπαιξε και ο παράγοντας τύχη.

Τι θα δούμε όμως τη νέα εβδομάδα; Δεδομένα θα πρέπει να θεωρείται πως οι Διάσημοι, δηλαδή η κόκκινη ομάδα, θα έχουν πολλές περισσότερες πιθανότητες για μια ή και παραπάνω νίκες. Και ξεκινάμε την Κυριακή με έπαθλο φαγητού που το έχουν τεράστια ανάγκη οι κόκκινοι.

Survivor spoiler 31/01

Survivor spoiler: Έτοιμοι να πάρουν μια μεγάλη νίκη οι «Κόκκινοι»

Μπορεί trailer να μην έχουμε, μπορεί καν ούτε πλάνα να μην έχουμε δει από το αγώνισμα της πρώτης ημέρας της νέας εβδομάδας, όμως αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως οι «Κόκκινοι» είναι πιο κοντά από ποτέ! Θα τα καταφέρουν;

Το σίγουρο είναι πως χωρίς την Ασημίνα θα έχουν δύο δεδομένες ήττες λιγότερες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως από την Κυριακή τις προσπάθειές τους θα ενισχύσει και ο Ηλίας Μπόγδανος που θα μπει στην ομάδα των Διασήμων.

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθούν πολλά αποκλειστικά γύρο από το Survivor, μια μέρα πριν επιστρέψει στις οθόνες μας! Λίγο υπομονή ακόμα λοιπόν...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share