Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 31/01: Ήρθε η ώρα να κερδίσουν οι Διάσημοι; Η μεγάλη ανατροπή!

Η αγωνία στο κατακόρυφο! Αυτή η ομάδα θα πάρει την νίκη

30 Ιανουαρίου 2021 07:04
Survivor spoiler 31/01: Ήρθε η ώρα να κερδίσουν οι Διάσημοι; Η μεγάλη ανατροπή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 31/01: Μπορεί ο ΣΚΑΙ να μην έχει δώσει ακόμα trailer με το επεισόδιο της Κυριακής (31/01) στο Survivor όμως η αγωνία έχει χτυπήσει «κόκκινο».

Για δεύτερη σερί εβδομάδα, μετά την αλλαγή των ομάδων, οι «Μπλε» κέρδισαν όλες τις μέρες αλλά με τεράστια δυσκολία. Είναι χαρακτηριστικό πως 3 από τις 4 αναμετρήσεις κρίθηκαν στο 9-9, επομένως τεράστιο ρόλο έπαιξε και ο παράγοντας τύχη.

Τι θα δούμε όμως τη νέα εβδομάδα; Δεδομένα θα πρέπει να θεωρείται πως οι Διάσημοι, δηλαδή η κόκκινη ομάδα, θα έχουν πολλές περισσότερες πιθανότητες για μια ή και παραπάνω νίκες. Και ξεκινάμε την Κυριακή με έπαθλο φαγητού που το έχουν τεράστια ανάγκη οι κόκκινοι.

Survivor spoiler 31/01

Survivor spoiler: Έτοιμοι να πάρουν μια μεγάλη νίκη οι «Κόκκινοι»

Μπορεί trailer να μην έχουμε, μπορεί καν ούτε πλάνα να μην έχουμε δει από το αγώνισμα της πρώτης ημέρας της νέας εβδομάδας, όμως αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως οι «Κόκκινοι» είναι πιο κοντά από ποτέ! Θα τα καταφέρουν;

Το σίγουρο είναι πως χωρίς την Ασημίνα θα έχουν δύο δεδομένες ήττες λιγότερες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως από την Κυριακή τις προσπάθειές τους θα ενισχύσει και ο Ηλίας Μπόγδανος που θα μπει στην ομάδα των Διασήμων.

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθούν πολλά αποκλειστικά γύρο από το Survivor, μια μέρα πριν επιστρέψει στις οθόνες μας! Λίγο υπομονή ακόμα λοιπόν...

Survivor – «βόμβα»: Μετά τις συνεχόμενες ήττες, μάζεψαν τα πράγματα και έφυγαν από την παραλία

Ένα απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα στο Survivor αποκαλύφθηκε στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» το πρωί της Τετάρτης (28/01)

Καλεσμένος της εκπομπής της Φαίης Σκορδιά και του Γιώργου Λιάγκα ήταν ο παίκτης του πρώτου Survivor του ΣΚΑΪ, Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός σε όλους μας ως Μισθοφόρος.

Με αφορμή τις συνεχόμενες ήττες της «κόκκινης» ομάδας, ο Μισθοφόρος αποκάλυψε τι είχε συμβεί όταν βρισκόταν αυτός στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου και η ομάδα των Μαχητών είχε περισσότερες από 8 συνεχόμενες ήττες, καλή ώρα σαν την φετινή «κόκκινη» ομάδα.

 Survivor – «βόμβα»: Μετά τις συνεχόμενες ήττες, μάζεψαν τα πράγματα και έφυγαν από την παραλία

«Τρελαθήκαμε, είχαμε κάνει 8 ήττες στη σειρά, ήμασταν στην παραλία και αποφασίσαμε να φύγουμε. Μαζέψαμε τα πράγματά μας και φύγαμε, πεινούσαμε. Μάλιστα ο δημοσιογράφος μάς έβλεπε και έτρεχε πίσω μας, μας παρακαλούσε να γυρίσουμε, θα χάσω τη δουλειά μου, μάς έλεγε», αποκάλυψε ο Αναγνωστόπουλος προσθέτοντας ότι τελικά μετά από 1,5 ώρα περπάτημα μέσα στη ζούγκλα, ήρθε ένα βανάκι τις παραγωγής και τους μάζεψε.

Ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε αν τελικά με αυτή την κίνηση που έκαναν έφαγαν, με τον Μισθοφόρο να απαντά ότι αυτή η «εξέγερσή» τους δεν τους χάρισε φαγητό!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share