Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Η παραγωγή πετάει εκτός Survivor τον Τριαντάφυλλο

Έκτακτη απόφαση βόμβα της παραγωγής

29 Ιανουαρίου 2021 08:51
Survivor spoiler: Η παραγωγή πετάει εκτός Survivor τον Τριαντάφυλλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Απίστευτη αποκάλυψη φέρνει σήμερα στο "φως" το Athensmagazine.gr σχετικά με το μέλλον του Τριαντάφυλλου στο Survivor!

Τι πραγματικά συμβαίνει; Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες η παραγωγή έχει προβληματιστεί πάρα πολύ με την συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου τις τελευταίες ημέρες στο παιχνίδι! Σενάρια θέλουν τον αγαπημένο τραγουδιστή να έχει 3-4 φορές ακραία συμπεριφορά με επίθεση σε συμπαίκτες και αντιπάλους με χαρακτηρισμούς ενώ φέρεται να έχει πιαστεί και στα χέρια με αρκετούς εξ' αυτών!

Από τους βασικούς του... ανταγωνιστές είναι ο Περικλής Κονδυλάτος, με τον οποίο φέρεται να έχει τσακωθεί και μετά το τελευταίο συμβούλιο ο Τριαντάφυλλος αρκετά άσχημα με αποτέλεσμα για ακόμα μια φορά να επέμβει η παραγωγή για μια υπόθεση που είναι ο ίδιος πρωταγωνιστής!

Survivor spoiler: Σκέφτεται να τον βγάλει από το παιχνίδι η παραγωγή;

Survivor spoiler: Η παραγωγή πετάει εκτός Survivor τον Τριαντάφυλλο

Όπως σας προαναφέραμε η παραγωγή έχει προβληματιστεί αρκετά και μέσα στις λύσεις που εξετάζει είναι να διώξει τον τραγουδιστή από το παιχνίδι! Μιλάμε πως αν συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι η πρώτη φορά που θα διώχνετε παίκτης από το Survivor! Από την μια οι τσακωμοί του Τριαντάφυλλου έχουν ανεβάσει αρκετά τα νούμερα τηλεθέασης και κρατούν ένα ενδιαφέρον στο παιχνίδι, από την άλλη όμως βγάζουν και μια εικόνα προς τα έξω αρκετά άσχημη!

Αυτή την στιγμή που μιλάμε, με εξαίρεση ίσως τον Γιώργο Κοψιδά, δεν θυμόμαστε κάποιον παίκτη με τον οποίο να μην έχει τσακωθεί ο τραγουδιστής! Η παραγωγή έχει πλησιάσει τον Τριαντάφυλλο και του έχει ζητήσει να καλμάρει κάπως τα νεύρα του για να μην προβεί σε πιο ακραία μέτρα!

Σε πρώτη φάση δεν πρόκειται να τον αποβάλει από το παιχνίδι αλλά το σίγουρο είναι πως το καμπανάκι έχει ήδη χτυπήσει για τον αγαπημένο τραγουδιστή και σε περίπτωση κάποιου νέου τσακωμού που η κατάσταση θα ξεφύγει τότε θα βρεθεί κι εκτός Survivor!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθούν αρκετά αποκλειστικά θέματα από τον Άγιο Δομίνικο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share