Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Μας δουλεύει η Μαριπόζα - Από το ειρωνικό χειροκρότημα και το "Ασημίνα Ιγγλέζου 2021" στα δάκρυα και στις αγκαλιές του αποχαιρετισμού!

Παίζει με τη νοημοσύνη μας η Μαριπόζα;

29 Ιανουαρίου 2021 07:53
Survivor 4: Μας δουλεύει η Μαριπόζα - Από το ειρωνικό χειροκρότημα και το
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 4: Πολλοί το είδαν ελάχιστοι όμως το παρατήρησαν! Χτες σας αποκαλύψαμε πως η Ασημίνα Ιγγλέζου φεύγοντας αποχαιρέτησε από την ομάδα της μόνο την Ανθή και τον Περικλή και κάποια παιδιά από την μπλε ομάδα!

Ανάμεσα σ' αυτούς που σηκώθηκαν να την αποχαιρετίσουν με δάκρυα στα μάτια ήταν και η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου! Για όσους δεν θυμούνται η γνωστή Influencer είναι τσακωθεί αρκετές φορές με την Ασημίνα Ιγγλέζου όταν ήταν στην ίδια ομάδα, ενώ και σε συμβούλιο μια βδομάδα πριν είχε ξεσπάσει σε ειρωνικά χειροκροτήματα ενώ μιλούσε η αντίπαλός της και ειρωνικά τόνισε "Μπράβο Ασημίνα, Μπράβο Ασημίνα. Ασημίνα Ιγγλέζου 2021"!

Τι συνέβη και ξαφνικά, μέσα σε μια εβδομάδα, η Μαριπόζα άλλαξε στάση και έβαλε τα κλάματα στην αποχώρηση της Ασημίνας; Γιατί σηκώθηκε να την πάρει αγκαλιά και να της πει το αντίο! Μήπως μας δουλεύει λίγο η Μαριπόζα;

Δείτε στο πρώτο βίντεο στο Athensmagazine.gr την αντίδραση της Μαριπόζα μια εβδομάδα μετά και μετά στο δεύτερο βίντεο την αντίδραση την στιγμή της αποχώρησης:

Έβγαλαν ήδη τον νικητή του Survivor - Η απόλυτη ανατροπή στα στοιχήματα

Έβγαλαν ήδη τον νικητή του Survivor! Η απόλυτη ανατροπή στα στοιχήματα! Μπορεί να είμαστε ακόμα στην αρχή του Survivor, με νέους παίκτες να προστίθενται συνεχώς στις δύο ομάδες, τα στοιχήματα όμως έχουν ήδη αναδείξει τον έναν και μοναδικό νικητή.

Παρά το γεγονός πως η κόκκινη ομάδα μετρά σερί ήττες από τους αντιπάλους της, σύμφωνα με τις αποδόσεις ο νικητής θα προέρχεται από τους «Κόκκινους», με έναν παίκτη να βρίσκεται μόνος του στην κορυφή των στοιχημάτων.

Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, ο Τζέιμς Καφετζής έμεινε… δεύτερος και καταϊδρωμένος, μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη, με απόδοση 3.50.

Στην πρώτη θέση, με απόδοση 3.30, βρίσκουμε τον πρώην «Μαχητή» Γιώργο Κόρομι, ενώ ο Γιώργος Κοψιδάς είναι τρίτος με απόδοση 4.00.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα των αποδόσεων και τους 8 πρώτους παίκτες:

 Έβγαλαν ήδη τον νικητή του Survivor

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share