Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Έβγαλαν ήδη τον νικητή του Survivor - Η απόλυτη ανατροπή στα στοιχήματα

Ανακατατάξεις μετά την αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο

28 Ιανουαρίου 2021 23:13
Έβγαλαν ήδη τον νικητή του Survivor - Η απόλυτη ανατροπή στα στοιχήματα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έβγαλαν ήδη τον νικητή του Survivor! Η απόλυτη ανατροπή στα στοιχήματα! Μπορεί να είμαστε ακόμα στην αρχή του Survivor, με νέους παίκτες να προστίθενται συνεχώς στις δύο ομάδες, τα στοιχήματα όμως έχουν ήδη αναδείξει τον έναν και μοναδικό νικητή.

Παρά το γεγονός πως η κόκκινη ομάδα μετρά σερί ήττες από τους αντιπάλους της, σύμφωνα με τις αποδόσεις ο νικητής θα προέρχεται από τους «Κόκκινους», με έναν παίκτη να βρίσκεται μόνος του στην κορυφή των στοιχημάτων.

Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, ο Τζέιμς Καφετζής έμεινε… δεύτερος και καταϊδρωμένος, μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη, με απόδοση 3.50.

Στην πρώτη θέση, με απόδοση 3.30, βρίσκουμε τον πρώην «Μαχητή» Γιώργο Κόρομι, ενώ ο Γιώργος Κοψιδάς είναι τρίτος με απόδοση 4.00.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα των αποδόσεων και τους 8 πρώτους παίκτες:

 Έβγαλαν ήδη τον νικητή του Survivor

Survivor: "Ξέσπασε" ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Τζέιμς Καφετζή - "Κούρασες..."

Survivor: Από ότι φαίνεται οι εξελίξεις που γίνονται στο παιχνίδι επιβίωσης φαίνεται πως επηρεάζουν και άλλους εκτός παιχνιδιού και συγκεκριμένα παλιούς παίχτες του. Επίσης η Κάτια Ταραμπάνκο φαίνεται πως τα αποκάλυψε όλα σχετικά με την παραμονή της στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Βασάλος φαίνεται πως "ξέσπασε" μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram σχετικά με τον Τζέιμς Καφετζή και όσα αναλύει στο παιχνίδι για την αντίπαλη ομάδα.

Survivor: Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου

Ειδικότερα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποφάσισε να σχολιάσει τη στάση του Τζέιμς Καφετζή στο παιχνίδι και μάλιστα «ξέσπασε» λέγοντας πως πλέον έχει κουράσει με όσα λέει.

Ο παρουσιαστής βλέπει τακτικά το ριάλιτι επιβίωσης καθώς πλέον θα πρέπει να θεωρείται βετεράνος του. Από ότι φαίνεται παρακολούθησε το χθεσινό συμβούλιο και η συμπεριφορά του Τζέιμς, ο οποίος προσπάθησε να "διαβάσει" την Κόκκινη ομάδα, τον ενόχλησε πολύ

Ο Κωνσταντίνος Βάσαλος μέσα από ιστορία του στο Instagram ανέβασε την παρακάτω εικόνα με την λεζάντα: "Κούρασες με τις αναλύσεις σου για την αντίπαλη ομάδα".

Δείτε την ανάρτηση

Ο Βασάλος ξέσπασε με το Survivor.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share