Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor: "Ξέσπασε" ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Τζέιμς Καφετζή - "Κούρασες..."

Η ανάρτηση του τα λέει όλα

28 Ιανουαρίου 2021 23:06
Survivor:

Survivor: Από ότι φαίνεται οι εξελίξεις που γίνονται στο παιχνίδι επιβίωσης φαίνεται πως επηρεάζουν και άλλους εκτός παιχνιδιού και συγκεκριμένα παλιούς παίχτες του. Επίσης η Κάτια Ταραμπάνκο φαίνεται πως τα αποκάλυψε όλα σχετικά με την παραμονή της στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Βασάλος φαίνεται πως "ξέσπασε" μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram σχετικά με τον Τζέιμς Καφετζή και όσα αναλύει στο παιχνίδι για την αντίπαλη ομάδα.

Survivor: Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου

Ειδικότερα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποφάσισε να σχολιάσει τη στάση του Τζέιμς Καφετζή στο παιχνίδι και μάλιστα «ξέσπασε» λέγοντας πως πλέον έχει κουράσει με όσα λέει.

Ο παρουσιαστής βλέπει τακτικά το ριάλιτι επιβίωσης καθώς πλέον θα πρέπει να θεωρείται βετεράνος του. Από ότι φαίνεται παρακολούθησε το χθεσινό συμβούλιο και η συμπεριφορά του Τζέιμς, ο οποίος προσπάθησε να "διαβάσει" την Κόκκινη ομάδα, τον ενόχλησε πολύ

Ο Κωνσταντίνος Βάσαλος μέσα από ιστορία του στο Instagram ανέβασε την παρακάτω εικόνα με την λεζάντα: "Κούρασες με τις αναλύσεις σου για την αντίπαλη ομάδα".

Δείτε την ανάρτηση

Ο Βασάλος ξέσπασε με το Survivor.

Survivor: Όλα στη φόρα βγήκαν για το παιχνίδι επιβίωσης - "Δεν μας λυπάται κανείς" (video)

Survivor: Όλο και περισσότερες εξελίξεις υπάρχουν στο παιχνίδι επιβίωσης με τις δύο ομάδες να κάνουν ότι μπορούν για να μπορέσουν να επιβιώσουν αλλά αυτό που αποκαλύφθηκε "φουντώνει" περισσότερο τα γεγονότα. Επίσης ο Αλέξης Παππάς έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με την ζωή του.

Συγκεκριμένα η πρώην παίκτρια των προηγούμενων Survivor, η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου, προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις σχετικά με την επιβίωση τους στο παιχνίδι και το νησί.

Έγιναν μεγάλες αποκαλύψεις για το παιχνίδι.

Survivor: Η δυσκολία του φετινού παιχνιδιού

Η Ελένη Χατζίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love It και μίλησε για την έντονη εμπειρία που είχε στο Survivor.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού ότι ο φετινός κύκλος είναι πιο δύσκολος από τους προηγούμενους, κάτι που τη βρήκε σύμφωνη καθώς όπως είπε ο πρώτος στίβος μάχης είχε νερό και πολύ δύσκολες κατασκευές.

Όταν ρωτήθηκε με ποια ομάδα είναι, η Ελένη αποκάλυψε ότι αρχικά ήταν Κόκκινη ομάδα αλλά μετά που έφυγε ο Καλίδης και η Ελευθερία που είναι φίλοι της, για τους Μπλε είχε δίλημμα. Όμως, τόνισε ότι είναι με εκείνους που πεινάνε.

Μεγάλες αποκαλύψεις έγιναν για το παιχνίδι.

Η μεγάλη αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου επίσης έκανε και μία αποκάλυψη που είχε πει μόνο στους δικούς της ανθρώπους. Συγκεκριμένα είπε ότι επειδή δεν ήξερε αν θα βγάλει τον στίβο μάχης σε κάθε αγώνισμα, είχε σκεφτεί πως για να μη γίνει ρεζίλι θα υποδυόταν ότι έχει λιποθυμήσει.

Επίσης παραδέχτηκε ότι όταν ήταν εκείνη στο παιχνίδι είχε λιποθυμήσει μία φορά λόγω αφαγίας. Και τόνισε: "Δεν μας λυπάται κανένας" αναφερόμενη φυσικά στην μεγάλη πείνα που ένιωθε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Δείτε το βίτνεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share