Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor: Αποκαλυπτική η Κάτια Ταραμπάνκο - "Νόμιζα ότι έπρεπε να κερδίζουμε και όχι να συμβιώνεις με τους άλλους" (video)

"Δεν έκλεψα ποτέ"

28 Ιανουαρίου 2021 19:45
Survivor: Αποκαλυπτική η Κάτια Ταραμπάνκο -

Survivor: Από ότι φαίνεται αρκετά βγαίνουν στη φόρα για το Survivor και την σχέση μεταξύ των παιχτών που δεν φαίνεται μπροστά στις κάμερες όπου νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο προσκήνιο. Επίσης στη δημοσιότητα βγήκε το "απαγορευμένο" βίντεο της Ασημίνας Ιγγλέζου μετά την αποχώρηση της.

Συγκεκριμένα η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε εμφάνιση έκπληξη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, στο "Καλό Μεσημεράκι" όπου και μίλησε για την απουσία της από το παιχνίδι και αν θέλει να επιστρέψει.

Έκανε μεγάλες αποκαλύψεις η Κάτια Ταραμπάνκο.

Survivor: Η εμφάνιση της πρώην παίκτριας μετά το παιχνίδι

Ειδικότερα μια εμφάνιση έκπληξη έκανε η Κάτια Ταραμπάνκο στον Νίκο Μουτσινά και το Καλό Μεσημεράκι. Εκεί, η πάλαι ποτέ παίκτρια του Survivor και GNTM του 2019, μίλησε επιτέλους για το υποτίθεται κλεμμένο ρύζι και λάδι και αποκάλυψε την αλήθεια:

«Eίμαι η Κάτια και είμαι καλά, δεν πεινάω. Έχω στεναχωρηθεί που έχω φύγει, που δεν ήμουν δέκα κιλά παραπάνω για να τα χάσω. Εγώ νόμιζα πως το ζητούμενο είναι να κερδίζεις τις μάχες και όχι μόνο να συμβιώνεις καλά. Εγώ αυτό έκανα με τον Γιώργο Κοψιδά και σε κάποιους αυτό δεν άρεσε.

Θέλω πολύ να ξεκαθαρίσω πως δεν έκλεψα φαγητό, το βρήκα το ρύζι στα σκουπίδια, δεν έκλεψα ποτέ από τις προμήθειες, δεν ήμουν διαχειρίστρια των προμηθειών, δεν έβαλα ποτέ χέρι και στο λάδι, εγώ δεν ήξερα πως ο Πάνος είχε λάδι, πρέπει να ήμουν σε άλλο νησί».

Η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε μεγάλες αποκαλύψεις.

Η επιστροφή της στον Άγιο Δομίνικο

Όσο για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, η Κάτια εξήγησε χαρακτηριστικά.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να γυρίσω αν μου το επέτρεπε το σώμα μου, θέλω δέκα κιλά παραπάνω για να το κάνω αυτό. Το παρακολουθώ το Survivor, πάντα υπήρχε ανταγωνισμός και εριστικά σχόλια και από τη μία ομάδα και από την άλλη».

Δείτε το βίντεο:

Survivor: Όλα στη φόρα βγήκαν για το παιχνίδι επιβίωσης - "Δεν μας λυπάται κανείς" (video)

Survivor: Όλο και περισσότερες εξελίξεις υπάρχουν στο παιχνίδι επιβίωσης με τις δύο ομάδες να κάνουν ότι μπορούν για να μπορέσουν να επιβιώσουν αλλά αυτό που αποκαλύφθηκε "φουντώνει" περισσότερο τα γεγονότα. Επίσης ο Αλέξης Παππάς έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με την ζωή του.

Συγκεκριμένα η πρώην παίκτρια των προηγούμενων Survivor, η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου, προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις σχετικά με την επιβίωση τους στο παιχνίδι και το νησί.

Έγιναν μεγάλες αποκαλύψεις για το παιχνίδι.

Survivor: Η δυσκολία του φετινού παιχνιδιού

Η Ελένη Χατζίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love It και μίλησε για την έντονη εμπειρία που είχε στο Survivor.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού ότι ο φετινός κύκλος είναι πιο δύσκολος από τους προηγούμενους, κάτι που τη βρήκε σύμφωνη καθώς όπως είπε ο πρώτος στίβος μάχης είχε νερό και πολύ δύσκολες κατασκευές.

Όταν ρωτήθηκε με ποια ομάδα είναι, η Ελένη αποκάλυψε ότι αρχικά ήταν Κόκκινη ομάδα αλλά μετά που έφυγε ο Καλίδης και η Ελευθερία που είναι φίλοι της, για τους Μπλε είχε δίλημμα. Όμως, τόνισε ότι είναι με εκείνους που πεινάνε.

Μεγάλες αποκαλύψεις έγιναν για το παιχνίδι.

Η μεγάλη αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου επίσης έκανε και μία αποκάλυψη που είχε πει μόνο στους δικούς της ανθρώπους. Συγκεκριμένα είπε ότι επειδή δεν ήξερε αν θα βγάλει τον στίβο μάχης σε κάθε αγώνισμα, είχε σκεφτεί πως για να μη γίνει ρεζίλι θα υποδυόταν ότι έχει λιποθυμήσει.

Επίσης παραδέχτηκε ότι όταν ήταν εκείνη στο παιχνίδι είχε λιποθυμήσει μία φορά λόγω αφαγίας. Και τόνισε: "Δεν μας λυπάται κανένας" αναφερόμενη φυσικά στην μεγάλη πείνα που ένιωθε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Δείτε το βίτνεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share