Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Σ' αυτή την ομάδα μπαίνει την Κυριακή ο Ηλίας Μπόγδανος!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

28 Ιανουαρίου 2021 10:59
Survivor spoiler: Σ' αυτή την ομάδα μπαίνει την Κυριακή ο Ηλίας Μπόγδανος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Μπορεί το Survivor να κάνει διάλλειμα για λίγες μέρες όμως το athensmagazine.gr συνεχίζει να σας προσφέρει παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Μαζί με την Βαλέρια Χοψονίδου και την Μαριάνθη Καλατζάκη, για τον Άγιο Δομίνικο είχε ταξιδέψει και ο Ηλίας Μπόγδανος, τον οποίο ωστόσο δεν έχουμε δει ακόμα μέσα στο παιχνίδι! Κάτι που θα συμβεί στο επεισόδιο της Κυριακής! Τα γυρίσματα του επεισοδίου θα γίνουν σήμερα και αύριο θα κυκλοφορήσει και το trailer!

Survivor Ηλίας Μπόγδανος

Σε ποια ομάδα θα δούμε τον Ηλία Μπόγδανο; Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open ο νέος παίκτης θα μπει στην κόκκινη ομάδα! Όποιος έχει μεγαλύτερη ανάγκη παιδιά!

Survivor spoiler: Αποχωρεί και ο Γιώργος Κοψιδάς;

Survivor spoiler: Τι συμβαίνει με την υγεία του Γιώργου Κοψιδά; Ζήτησε να αποχωρήσει ο παίκτης της κόκκινης ομάδας; Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Ο Γιώργος Κοψιδάς νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα που βρήκε ξανά νικητές του Μαχητές, και η ανησυχία για την υγεία του ήταν έντονη! Ο ηθοποιός αισθάνθηκε μια έντονη αδιαθεσία με τους ανθρώπους της παραγωγής να κρίνουν σκόπιμο πως έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο!

Ο Γιώργος Κοψιδάς έζησε πολύ έντονα το αγώνισμα, τα έδωσε όλα και σε συνδυασμό με την αφαγιά της ομάδας του έφτασε τον οργανισμό του στα άκρα! Μάλιστα για των παίκτη των Διασήμων υπάρχει μια ανησυχία παραπάνω διότι είναι vegan και δεν θρεφόταν με κρέας και πριν το ριάλιτι με αποτέλεσμα να είναι πιο αδύναμος από τους υπόλοιπους παίκτες!

 Survivor spoiler: Αποχωρεί και ο Γιώργος Κοψιδάς;

Μπορεί ο Γιώργος Κοψιδάς να επέστρεψε στο ριάλιτι αλλά η υπόθεσή του θυμίζει λίγο... Κάτια Ταραμπάνκο! Τι εννοούμε; Πως εφόσον επισκεφτεί ξανά τις επόμενες μέρες το νοσοκομείο τότε το πιο πιθανό δρομολόγιο για είναι για το ξενοδοχείο και μετέπειτα στην Ελλάδα παρά στην παραλία της κόκκινης ομάδας!

Οπότε το σενάριο να αποχωρήσει ο Γιώργος Κοψιδάς από το Survivor πριν την ώρα του ήταν αρκετά πιθανό! Όλα θα κριθούν τις επόμενες ημέρες και κατά πόσο η ομάδα του θα καταφέρει να εξασφαλίσει περισσότερη τροφή!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share