Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Survivor σκάνδαλο: Στημένο το αποτέλεσμα; - Είχε γυριστεί το επεισόδιο της αποχώρησης πριν ψηφίσει το κοινό;

Αποκάλυψη βόμβα! Μας κοροϊδεύουν;

28 Ιανουαρίου 2021 08:16
Survivor σκάνδαλο: Στημένο το αποτέλεσμα; - Είχε γυριστεί το επεισόδιο της αποχώρησης πριν ψηφίσει το κοινό;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Νέο σκάνδαλο από τον ΣΚΑΙ μετά το επεισόδιο της χθεσινής αποχώρησης της Ασημίνας Ιγγλέζου από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης!

Τι συνέβη; Ήταν στημένο το αποτέλεσμα; Πάνε στράφι τα χρήματα του κόσμου; Τι πραγματικά έχει συμβεί; Ποιο γεγονός τινάζει τα πάντα στον αέρα!

Χτες σας αποκαλύψαμε πως η Ασημίνα Ιγγλέζου είχε προδώσει την αποχώρησή της από το Survivor! Πως; Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram είχε πατήσει κάποια likes σε διάφορα post! Άμεσα όλοι τρέξαμε να πούμε πως η Ασημίνα έχει αποχωρήσει και έχει μπει στα social media της! Πώς γίνεται αυτό όμως; Πώς γίνεται η Ασημίνα να πατούσε likes ενώ ακόμα δεν είχαν βγει οι άλλοι δύο υποψήφιοι και δεν είχε ξεκινήσει η ψηφοφορία για το κοινό!

Survivor 4: Πως έκανε likes η Ασημίνα Ιγγλέζου σε φωτογραφίες στο Instagram;

Survivor σκάνδαλο: Στημένο το αποτέλεσμα;

Σίγουρα η εύκολη δικαιολογία πως η Ασημίνα είχε αφήσει τον λογαριασμό της να τον χειρίζεται κάποιος δικός της άνθρωπος προκαλεί ερωτηματικά! Και γιατί; Διότι η Ασημίνα έμεινε σχεδόν 3 εβδομάδες μέσα στο ριάλιτι και ποτέ δεν είδαμε κάποια κίνηση στο Instagram της, παρά μόνο την παραμονή της αποχώρησης! Πόσο τυχαίο είναι αυτό;

Από την παραγωγή τονίζεται πως μέχρι να προβληθεί το επεισόδιο της αποχώρησης δεν δίνουν τα κινητά στους παίκτες που έχουν φύγει! Ωστόσο εσείς αν θέλατε να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο δεν θα βρίσκατε τρόπο να μπείτε στα social σας ή μόνο από το κινητό σας μπορείτε να το κάνετε αυτό!

Σίγουρα το όλο συμβάν προκαλεί πολλά ερωτηματικά στα οποία καλείται να απαντήσει η ίδια και η παραγωγή! Είχε αποχωρήσει η Ασημίνα πριν την... ψηφοφορία του κοινού; Πετάνε τα χρήματα του κόσμου; Η απάντηση είναι πως ΟΧΙ! Τα γυρίσματα έγιναν πριν το γύρισμα της αποχώρησης, το θέμα όμως είναι πως και γιατί μόνο τότε;

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share