Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor: Τραγική Ασημίνα - Δεν χαιρέτισε τους συμπαίκτες της φεύγοντας αλλά τους... αντιπάλους! (video)

Έβγαλε κακία!

28 Ιανουαρίου 2021 07:59
Survivor: Τραγική Ασημίνα - Δεν χαιρέτισε τους συμπαίκτες της φεύγοντας αλλά τους... αντιπάλους! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Όχι ότι δεν το περιμέναμε αλλά η Ασημίνα Ιγγλέζου, μόλις ανακοινώθηκε η αποχώρησή της από το παιχνίδι έκανε κάτι άνευ προηγουμένου!

Η αλήθεια είναι πως όσα Survivors και αν έχουν περάσει δεν είχαμε ξαναδεί κάτι ανάλογο! Τι δηλαδή; Παίκτη που αποχωρεί να μην αποχαιρετά τους συμπαίκτες της αλλά τους... αντιπάλους! Συγκεκριμένα μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, η Ασημίνα δεν είπε πολλά λόγια, τόνισε πως κρατάει από την ομάδα της μόνο την Ανθή και τον Περικλή και πως η καρδιά της ήταν στην... μπλε ομάδα!

Survivor: Τραγική Ασημίνα

Φεύγοντας λοιπόν η Ασημίνα αγκάλιασε και φίλησε από την κόκκινη ομάδα μόνο την Ανθή και τον Περικλή και έπειτα κατευθύνθηκε στην άλλη ομάδα που την πήραν αγκαλιά η Μαριαλένα, η Μαριπόζα και ο Νίκος Μπάρτζης!

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Survivor 4: Τρόμος στην «κόκκινη» παραλία - Εμφανίστηκε φίδι μπροστά στους παίκτες

Τρόμος επικράτησε στην «κόκκινη» παραλία του Survivor, με ένα φίδι να εμφανίζεται μπροστά στους παίκτες, αν και ο Γιώργος Κορόμι αποδείχθηκε ατρόμητος και έδιωξε το ερπετό.

Ο παίκτης των «Κόκκινων» κάλεσε τους συμπαίκτες του να δουν αυτό, που είχε εντοπίσει, με άπαντες να μένουν άναυδοι στο θέαμα του φιδιού, το οποίο κρυβόταν ακριβώς πάνω στην καλύβα τους, σε μια στιγμή τουλάχιστον ανατριχιαστική, με τον Γιώργο Κοψιδά νωρίτερα να μεταβαίνει στο νοσοκομείο.

Survivor 4: Φίδι στην καλύβα των «Κόκκινων»

Ο «Κόρο», πάντως, κατάφερε να κατεβάσει το φίδι και να το απομακρύνει από την καλύβα της ομάδας του, με τον κίνδυνο να μην υπάρχει πια, αν και προκαλεί εντύπωση το πώς θα μπορούσαν οι παίκτες να κοιμηθούν, μετά από αυτό το περιστατικό.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share