Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Χαμός στον Άγιο Δομίνικο - Σε σχέση στο νησί Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκος Μπάρτζης;

Μήπως έχουμε ζευγάρι στο νησί;

27 Ιανουαρίου 2021 17:59
Survivor 4: Χαμός στον Άγιο Δομίνικο - Σε σχέση στο νησί Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκος Μπάρτζης;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός επικρατεί στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor, καθώς έχουν «φουντώσει» οι φήμες σχετικά με την πιθανότητα ύπαρξης ζευγαριού στο νησί, αφού Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκος Μπάρτζης φαίνεται να έχουν έρθει πολύ κοντά.

Οι δύο παίκτες βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες μαζί, καθώς μετά την ανακατανομή των ομάδων, η γνωστή ηθοποιός και YouTuber έφυγε από την παραλία των Διασήμων και μετακόμισε σε εκείνη την Μαχητών, φορώντας τα «μπλε» και δείχνοντας ανανεωμένη, καθώς από τους καβγάδες στην προηγούμενη ομάδα της, μοιάζει μονιασμένη με τους νέους της συμπαίκτες.

Survivor 4: «Φουντώνουν» οι φήμες για σχέση Βέλλη-Μπάρτζη

Η Βέλλη δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση και σε αυτό μπορεί να έχει συμβάλει και ο Μπάρτζης, που έχει σημειώσει μια μεγάλη κόντρα τις τελευταίες ώρες με τον αντίπαλό του, με τους δύο να φαίνεται πως έχουν έρθει κοντά. Η πολύ καλή τους σχέση δεν κρύβεται στην παραλία, ενώ πανηγυρίζουν έντονα μαζί σε κάθε αγώνισμα, όποτε ένας εκ των δύο παίρνει πόντο, κάτι που παρατηρήθηκε και στον τελευταίο αγώνα ασυλίας.

Survivor spoiler 27/01: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!

Survivor spoiler 27/01: Αγώνα για έπαθλο επικοινωνίας έχουμε απόψε στο Survivor 4 ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές! Ποιος κερδίζει;

Χτες είδαμε έναν απίστευτο αγώνα με πολλά νεύρα και ένταση που είχε πάλι νικητές την μπλε ομάδα με το 10-9 όμως σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα! Οι Διάσημοι καλούνται απόψε να αποχωριστούν έναν παίκτη τους (δείτε εδώ ποιος αποχωρεί) ωστόσο πριν από αυτό πρέπει επιτέλους να κερδίσουν! Θα τα καταφέρουν;

Το κλίμα στην ομάδα είναι κάκιστο! Οι τρεις παίκτες που είναι αποκομμένοι από τους υπολοίπους είναι υποψήφιοι (Ασημίνα, Ανθή, Περικλής) και οι υπόλοιποι προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες! Την ίδια στιγμή οι σχέσεις τους με τους αντιπάλους είναι χειρότερες από ποτέ! Λίγο έλειψε μάλιστα χτες να παίξουν και μπουνιές ενώ κάθε συμβούλιο του νησιού είναι επεισοδιακό με πολλούς καυγάδες! Οι Μαχητές δηλώνουν ελεύθερα πως χαίρονται που δεν τρώνε οι Διάσημοι και αυτό είναι σκληρό! Θα καταφέρουν ωστόσο οι κόκκινοι να πάρουν εκδίκηση;

Survivor spoiler 27/01: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου;

Survivor spoiler 27/01 έπαθλο επικοινωνίας

Χτες σας αποκαλύψαμε, πριν δούμε τα πλάνα από το trailer, πως σιγά σιγά οι παραγωγή θα αρχίσει να βάζει πιο "τυφλά" αγωνίσματα μπας και κερδίσουν οι Διάσημοι και έτσι κι έγινε! Σήμερα ωστόσο η παραγωγή έχει επιστρέψει στα πολύ απαιτητικό αγωνίσματα, με τον στίβο μάχης να ξεκινάει από την θάλασσα και να χρειάζεται ταχύτητα, αντοχή και πολύ καλό στόχο!

Οι Διάσημοι καλούνται να αφήσουν πίσω τους όλα όσα έχουν συμβεί και στο περιθώριο την κόντρα τους με τους Μαχητές για να επιστρέψουν στις νίκες ή καλύτερα για να πετύχουν την πρώτη τους νίκης ως νέα ομάδα! Πληροφορίες μας αναφέρουν πως έχουν βάσιμες ελπίδες αλλά σίγουρο Survivor spoiler δεν έχουμε ακόμα στην κατοχή μας! Μόλις φτάσει στα αυτιά μας το spoiler της ημέρας το Athensmagazine.gr θα σας έχει ενημερώσει! Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα καθώς και το trailer του επεισοδίου της ημέρας (27/01)!

Survivor spoiler

Survivor spoiler 27/01

Survivor διαρροή ημέρας 27/01 νικητής

Survivor spoiler 27/01 νικητής

Survivor spoiler 27/01 ποιος κερδίζει

Survivor spoiler 27/01 ποιος θα είναι ο νικητής της ημέρας

Survivor διαρροή 27/01

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share