Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor trailer 27/01: Στα άκρα οι σχέσεις των ομάδων - Μάχη για την επικοινωνία και αποχώρηση έκπληξη! (video)

Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου (27/01)

27 Ιανουαρίου 2021 13:13
Survivor trailer 27/01: Στα άκρα οι σχέσεις των ομάδων - Μάχη για την επικοινωνία και αποχώρηση έκπληξη! (video)
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor trailer 27/01: Μόλις κυκλοφόρησε το trailer με το νέο επεισόδιο της Πέμπτης όπου οι δύο ομάδες θα δώσουν μάχη για την επικοινωνία!

Τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας σήμερα με τους Διάσημους και τους Μαχητές να δίνουν μάχη για να καταφέρουν να εξασφαλίσουν το έπαθλο της επικοινωνίας, που όλο και με κάτι θα συνοδεύεται στο τραπέζι!

Την ίδια ώρα η κόντρα των δύο ομάδων συνεχίζεται με πρωταγωνιστή αυτή την φορά τον Νίκο Μπάρτζη και την επίθεση που δέχτηκε από τον Κώστα Παπαδόπουλο, την ίδια στιγμή που το επεισόδιο θα ολοκληρωθεί με αποχώρηση! Όσο για το ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα σας έχει ενημερώσει το Athensmagazine.gr από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (27/01)!

Δείτε το trailer του επεισοδίου στο Athensmagazine.gr:

Survivor spoiler: Ο γιος του Γαλακτερού και άλλοι 2 έφυγαν για Άγιο Δομίνικο!

Survivor spoiler: Ποιος είναι ο γιος του Νάσου Γαλακτερού, Παύλος που ταξίδεψε για Άγιο Δομίνικο ώστε να μπει στο Survivor!

Αρκετές προσθήκες έχουμε να δούμε ακόμα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Ευτυχείτε, αναχώρησαν για Άγιο Δομίνικο ακόμα τρία πρόσωπα, ο ένας εκ των οποίων είναι ο γιος του Νάσου Γαλακτερού.

Ο Νάσος Γαλακτερός είναι Έλληνας πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής. Αγωνιζόταν στη θέση του φόργουορντ. Από τον πρώτο του γάμο έχει αποκτήσει ένα γιο ενώ ήταν παντρεμένος με την τηλεπαρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά.

Η εκπομπή Ευτυχείτε έδειξε πλάνα από την αναχώρηση αυτού και δυο άλλων παικτών για τον Άγιο Δομίνικο

Δείτε τους νέους παίκτες του Survivor στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share