Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Έπεσε ξύλο και το έκοψαν στο μοντάζ! Γι' αυτό ξεκίνησε μέρα και τελείωσε νύχτα!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

27 Ιανουαρίου 2021 10:46
Survivor spoiler: Έπεσε ξύλο και το έκοψαν στο μοντάζ! Γι' αυτό ξεκίνησε μέρα και τελείωσε νύχτα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Απίστευτη αποκάλυψη για το χθεσινό αγώνισμα στο Survivor 4 αφού πληροφορίες αναφέρουν πως έπεσε κανονικό ξύλο ανάμεσα στις δύο ομάδες!

Συγκεκριμένα το αγώνισμα χτες κράτησε πάνω από 6 ώρες! Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ξεκίνησαν τα γυρίσματα μέρα και ολοκληρώθηκαν νύχτα! Συγκεκριμένα βλέπουμε πως την στιγμή που ο Τζέιμς κέρδισε τον Περικλή και έκανε το 5-2 για την ομάδα των Μαχητών, η επόμενη αμέσως μονομαχία μεταξύ Ανθής και Άννα Μαρίας γυρίστηκε νύχτα!

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως σ' αυτή την διακοπή οι δύο ομάδες ήρθαν αρκετά κοντά για... ευνόητους λόγους με την παραγωγή να επεμβαίνει για να ηρεμήσει την κατάσταση!

Survivor spoiler: Έπεσε ξύλο και το έκοψαν στο μοντάζ!

Απορία προκαλεί πως η παραγωγή έβαλε ένα τέτοιο αγώνισμα ανάμεσα σε δύο ομάδες που οι σχέσεις τους βρίσκονται σε τραγική κατάσταση! Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως έγιναν και πάρα πολλές διακοπές για... VAR με τις ενστάσεις των δύο ομάδων να είναι αρκετές και μάλιστα σε κάθε γύρο! Ειδικά ο τελευταίος γύρος στο 9-9 γυρίστηκε περίπου μισή ώρα αφού οι ενστάσεις για φάουλ έδιναν και έπαιρναν!

Τέλος καλό όμως, όλα καλά για τους Μαχητές, οι οποίοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη νίκη με 10-9 και να πάρουν την ασυλία!

Survivor spoiler 27/01: Έχει αποχωρήσει η Ασημίνα - Πατάει likes στο Instagram!

Survivor spoiler: Ημέρα αποχώρησης η σημερινή στο Survivor 4 με την Ασημίνα Ιγγλέζου να δείχνει πως είναι η κοπέλα που έχει φύγει από το παιχνίδι;

Συγκεκριμένα η Ασημίνα είχε δοθεί ως υποψήφια από την ομάδα από το βράδυ της Δευτέρας και χτες προστέθηκαν οι Ανθή Σαλαγκούδη και Περικλής Κονδυλάτος! Οι τρεις αυτοί παίκτες μπήκαν απευθείας, για 45 λεπτά, στην ψηφοφορία του κοινού και όλα δείχνουν πως απόψε θα δούμε την Ασημίνα να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Η Ασημίνα αποτελεί ένα από τα "μαύρα πρόβατα" στην ομάδα των Διασήμων και δεν είχε τυχαίο πως χτες τα έβαλα ανοικτά με τους συμπαίκτες της στο συμβούλιο, τους οποίους και κατηγόρησε για στοχευμένη ψηφοφορία! Εδώ που τα λέμε όμως Ασημίνα μου, όταν δεν έχεις χαρίσει ούτε μια νίκη στην ομάδα σου τα τελευταία παιχνίδια ποιον να ψηφίσουν;

Ασημίνα Ιγγλέζου: Προδόθηκε από likes στο Instagram!

Πάμε τώρα στην αποκάλυψη! Πως γνωρίζουμε πως η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι αυτή που αποχωρεί απόψε; Από το Instagram! Συγκεκριμένα χτες ο official λογαριασμός της παίκτης των Διασήμων πάτησε likes σε δύο αναρτήσεις σελίδας του social media και αμέσως επικράτησε πανικός! Και επειδή μιλάμε για official λογαριασμό αποκλείεται να τον χειρίζεται άλλος, αφού η Ασημίνα μετράει πάνω από 172 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram!

Συγκεκριμένα σε post στο Instagram που ανέβηκαν χτες στο διαδίκτυο η Ασημίνα είχε πατήσει δύο likes! Αυτό σημαίνει πως έχει αποχωρήσει, έχει πάει στο ξενοδοχείο και έχει πάρει το κινητό στα χέρια της, όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες του Athensmagazine.gr!

 Survivor spoiler 27/01: Έχει αποχωρήσει η Ασημίνα

Ασημίνα Πάτησε likes

Μάλιστα η κίνηση αυτή της παίκτριας δείχνει και μια δυσαρέσκεια προς την παραγωγή του Survivor, αφού εκείνη απαγορεύει σε παίκτες να ανοίξουν τα κινητά τους μέχρι να προβληθεί το επεισόδιο της αποχώρησης! Εφόσον απόψε αποχωρήσει η Ασημίνα τότε δεν αποκλείεται να υποστεί και κυρώσεις, ανάλογα με τους όρους συμβολαίου που έχει υπογράψει!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share