Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Survivor 4: Απαράδεκτη κίνηση της Ασημίνας - Δεν έδωσε το χέρι στον Κοψιδά

Απογοήτευση για την ομάδα της...

26 Ιανουαρίου 2021 23:16
Survivor 4: Απαράδεκτη κίνηση της Ασημίνας - Δεν έδωσε το χέρι στον Κοψιδά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια απαράδεκτη κίνηση έκανε η Ασημίνα Ιγγλέζου στο Survivor, καθώς δεν έδωσε το χέρι της στον Γιώργο Κοψιδά, ύστερα από την προσπάθεια της, που αποδείχθηκε άκαρπη για τους «Κόκκινους».

Η γνωστή αθλήτρια, που είναι και υποψήφια προς αποχώρηση, έδωσε τη «μάχη» της με την Ελευθερία Ελευθερίου και δεν τα κατάφερε, αφού έκανε απανωτά φάουλ και, λόγω της καλύτερης φυσικής της κατάστασης, η τραγουδίστρια νίκησε εύκολα, πραγματοποιώντας το 2-0 για την μπλε ομάδα.

Survivor 4: Η Ασημίνα Ιγγλέζου δεν έδωσε το χέρι στον Κοψιδά

Μετά το τέλος του αγωνίσματος για την Ασημίνα, εκείνη δεν έδωσε το χέρι της στον Κοψιδά, γυρίζοντας στον πάγκο της ομάδας της, με τον ηθοποιό να της αναφέρει πως η κίνησή της ήταν απαράδεκτη, χωρίς εκείνη να του απαντήσει.

Survivor spoiler 26/01, οριστικό: Αυτή η ομάδα θα κερδίσει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας!

Survivor spoiler: Έφτασε η ώρα για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας στο Survivor 4 (26/01)! Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει; Διάσημοι ή Μαχητές;

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τους Μαχητές να επικρατούν πολύ εύκολο με το εντυπωσιακό 10-3 των Διασήμων και να εξασφαλίζουν, προσωρινά, την παραμονή όλων των παικτών τους στο Survivor! Από την άλλη οι Διάσημοι μπήκαν στην διαδικασία να ψηφίσουν, ενώ για πρώτη φορά είδαμε και την δοκιμασία της ατομικής ασυλίας!

Survivor spoiler 26/01

Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση δόθηκε η Ασημίνα Ιγγλέζου, ενώ ο Γιώργος Κοψιδάς που κέρδισε την ατομική ασυλία, θα κληθεί να δώσει σήμερα άλλον έναν υποψήφιο προς αποχώρηση! Ωστόσο πρώτα θα μάθουμε αν οι υποψήφιοι από τους Διασήμους θα είναι τέσσερις ή δύο και θα προστεθούν άλλοι δύο από την ομάδα των Μαχητών! Πως θα το μάθουμε αυτό; Μέσα από το αγώνισμα της ημέρας (26/01)!

Survivor spoiler 26/01: Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα τον δεύτερο αγώνα ασυλίας;

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και νωρίτερα ήταν δεδομένο πως η παραγωγή θα το γυρίσει ξανά σε πιο βατά αγωνίσματα μπας και κερδίσουν οι Διάσημοι και πάρουν λίγη ψυχολογία! Έτσι, όπως βλέπουμε από τα πλάνα που μας έδωσε ο ΣΚΑΙ, σήμερα έχουμε αποκλειστικά αγώνισμα που αφορά την δύναμη!

Οι δύο αντίπαλοι θα ανέβουν πάνω σε μια νησίδα που βρίσκεται τοποθετημένη σε μια πισίνα και θα προσπαθήσουν να ρίξουν τον αντίπαλό τους στο νερό! Ποιος θα τα καταφέρει;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!

Survivor διαρροή 26/01 - Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

Όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα έτσι και τώρα ισχύει πως νικητές είναι και πάλι οι Μαχητές! Εύκολα ή δύσκολα δεν γνωρίζουμε πάντως ξέρουμε πως σίγουρα νικητές και στην δεύτερη ασυλία θα είναι οι μπλε! Οπότε οι Διάσημοι θα βρεθούν πάλι στην δύσκολη θέση να ψηφίσουν παίκτη προς αποχώρηση, πριν οι παίκτες παίξουν για την ομαδική τους ασυλία! Ποιοι θα προστεθούν στην Ασημίνα Ιγγλέζου ως υποψήφιοι προς αποχώρηση;

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share