Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Την είδε… Ζιντάν ο Καλίδης - Έριξε κουτουλιά στον Τριαντάφυλλο

Απίστευτο σκηνικό!

26 Ιανουαρίου 2021 23:00
Survivor 4: Την είδε… Ζιντάν ο Καλίδης - Έριξε κουτουλιά στον Τριαντάφυλλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα εξαιρετικά σκληρό αγώνισμα περίμενε τις δύο ομάδες στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4, στο οποίο είδαμε με το «καλησπέρα» τον τραυματισμό του Τριαντάφυλλου μετά το χτύπημα που δέχθηκε από τον Πάνο Καλίδη στον λαιμό.

Οι παίκτες κρατάνε ένα μαξιλάρι και πρέπει να σπρώξουν τον αντίπαλό τους μέχρι να τον ρίξουν μέσα στο νερό. Η μάχη Τριαντάφυλλου - Καλίδη ήταν η πρώτη για σήμερα και ακολούθησε τον άγριο καυγά που είχαν οι δυο τους για το κλεμμένο λάδι στο συμβούλιο του νησιού.

Survivor 4: Κουτούλησε τον Τριαντάφυλλο ο Καλίδης

Ο Καλίδης έκανε μία απότομη κίνηση και χτύπησε τον Τριαντάφυλλο στον λαιμό με τον τραγουδιστή να πέφτει κάτω και να αποχωρεί από τον αγώνα καθώς είχε χτυπήσει. Οι Μπλε θεώρησαν θέατρο τη κίνησή του και έτσι ξεκίνησαν να γελάνε.

Survivor spoiler 26/01, οριστικό: Αυτή η ομάδα θα κερδίσει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας!

Survivor spoiler: Έφτασε η ώρα για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας στο Survivor 4 (26/01)! Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει; Διάσημοι ή Μαχητές;

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τους Μαχητές να επικρατούν πολύ εύκολο με το εντυπωσιακό 10-3 των Διασήμων και να εξασφαλίζουν, προσωρινά, την παραμονή όλων των παικτών τους στο Survivor! Από την άλλη οι Διάσημοι μπήκαν στην διαδικασία να ψηφίσουν, ενώ για πρώτη φορά είδαμε και την δοκιμασία της ατομικής ασυλίας!

Survivor spoiler 26/01

Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση δόθηκε η Ασημίνα Ιγγλέζου, ενώ ο Γιώργος Κοψιδάς που κέρδισε την ατομική ασυλία, θα κληθεί να δώσει σήμερα άλλον έναν υποψήφιο προς αποχώρηση! Ωστόσο πρώτα θα μάθουμε αν οι υποψήφιοι από τους Διασήμους θα είναι τέσσερις ή δύο και θα προστεθούν άλλοι δύο από την ομάδα των Μαχητών! Πως θα το μάθουμε αυτό; Μέσα από το αγώνισμα της ημέρας (26/01)!

Survivor spoiler 26/01: Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα τον δεύτερο αγώνα ασυλίας;

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και νωρίτερα ήταν δεδομένο πως η παραγωγή θα το γυρίσει ξανά σε πιο βατά αγωνίσματα μπας και κερδίσουν οι Διάσημοι και πάρουν λίγη ψυχολογία! Έτσι, όπως βλέπουμε από τα πλάνα που μας έδωσε ο ΣΚΑΙ, σήμερα έχουμε αποκλειστικά αγώνισμα που αφορά την δύναμη!

Οι δύο αντίπαλοι θα ανέβουν πάνω σε μια νησίδα που βρίσκεται τοποθετημένη σε μια πισίνα και θα προσπαθήσουν να ρίξουν τον αντίπαλό τους στο νερό! Ποιος θα τα καταφέρει;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!

Survivor διαρροή 26/01 - Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

Όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα έτσι και τώρα ισχύει πως νικητές είναι και πάλι οι Μαχητές! Εύκολα ή δύσκολα δεν γνωρίζουμε πάντως ξέρουμε πως σίγουρα νικητές και στην δεύτερη ασυλία θα είναι οι μπλε! Οπότε οι Διάσημοι θα βρεθούν πάλι στην δύσκολη θέση να ψηφίσουν παίκτη προς αποχώρηση, πριν οι παίκτες παίξουν για την ομαδική τους ασυλία! Ποιοι θα προστεθούν στην Ασημίνα Ιγγλέζου ως υποψήφιοι προς αποχώρηση;

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share