Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Κάρφωσε» τον Τριαντάφυλλο ο Παππάς - «Τον έχει κάνει πελάτη ο Καλίδης και για αυτό τον βρίζει»

Έξαλλοι και οι δύο με τον τραγουδιστή

26 Ιανουαρίου 2021 22:42
Survivor 4: «Κάρφωσε» τον Τριαντάφυλλο ο Παππάς - «Τον έχει κάνει πελάτη ο Καλίδης και για αυτό τον βρίζει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άγρια «καρφιά» προς τον Τριαντάφυλλο πέταξε ο Αλέξης Παππάς στο Survivor, τονίζοντας πως ο τραγουδιστής τα βάζει με τον Πάνο Καλίδη, επειδή τον τελευταίο καιρό έχει δημιουργήσει… πελατειακές σχέσεις με το συνάδελφό του.

Στο τελευταίο συμβούλιο έγινε χαμός για το κλεμμένο λάδι από την πλευρά του Καλίδη, ο οποίος προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, χωρίς να τα καταφέρει ιδιαίτερα, με τον Τριαντάφυλλο να σηκώνει… το λάβαρο της επίθεσης εναντίον του, αν και η μπλε ομάδα υπερασπίστηκε τον παίκτη της, ενώ στην «κόκκινη» υπάρχει μια νέα συμμαχία.

Survivor 4: Έξαλλος με τον Τριαντάφυλλο ο Αλέξης Παππάς λόγω Καλίδη

Στο επεισόδιο της Τρίτης (26/1), τόσο ο Καλίδης όσο και ο Παππάς ήταν έξαλλοι, αφού θεωρούν πως οι επιθέσεις του Τριαντάφυλλου βρίσκουν αφορμή στις συνεχόμενες ήττες στα αγωνίσματα, καθώς ήταν κάτι που δεν περίμενε.

Survivor spoiler 26/01, vol.3: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor spoiler 26/01: Σήμερα το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor 4 και απόψε θα μάθουν τους υποψηφίους, ώστε να γίνει ψηφοφορία και αύριο να αποχωρήσει κάποιος!

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τους Μαχητές να επικρατούν πολύ εύκολο με το εντυπωσιακό 10-3 των Διασήμων και να εξασφαλίζουν, προσωρινά, την παραμονή όλων των παικτών τους στο Survivor! Από την άλλη οι Διάσημοι μπήκαν στην διαδικασία να ψηφίσουν, ενώ για πρώτη φορά είδαμε και την δοκιμασία της ατομικής ασυλίας!

Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση δόθηκε η Ασημίνα Ιγγλέζου, ενώ ο Γιώργος Κοψιδάς που κέρδισε την ατομική ασυλία, θα κληθεί να δώσει σήμερα άλλον έναν υποψήφιο προς αποχώρηση! Ωστόσο πρώτα θα μάθουμε αν οι υποψήφιοι από τους Διασήμους θα είναι τέσσερις ή δύο και θα προστεθούν άλλοι δύο από την ομάδα των Μαχητών! Πως θα το μάθουμε αυτό; Μέσα από το αγώνισμα της ημέρας (26/01)!

Survivor spoiler 26/01: Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα τον δεύτερο αγώνα ασυλίας;

Survivor spoiler 26/01

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και νωρίτερα ήταν δεδομένο πως η παραγωγή θα το γυρίσει ξανά σε πιο βατά αγωνίσματα μπας και κερδίσουν οι Διάσημοι και πάρουν λίγη ψυχολογία! Έτσι, όπως βλέπουμε από τα πλάνα που μας έδωσε ο ΣΚΑΙ, σήμερα έχουμε αποκλειστικά αγώνισμα που αφορά την δύναμη!

Οι δύο αντίπαλοι θα ανέβουν πάνω σε μια νησίδα που βρίσκεται τοποθετημένη σε μια πισίνα και θα προσπαθήσουν να ρίξουν τον αντίπαλό τους στο νερό! Ποιος θα τα καταφέρει; Το αρχικά Survivor spoiler του Athensmagazine.gr θέλει και σήμερα νικητές του Μαχητές! Ναι καλά διαβάσατε, ούτε σ' αυτό το αγώνισμα θα καταφέρουν οι Διάσημοι να πάρουν κάποια νίκη! Φυσικά περιμένετε το οριστικό Survivor spoiler λίγη ώρα πριν το επεισόδιο ώστε να μην υπάρξει κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής!

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης κερδίζει την ατομική ασυλία;

Survivor διαρροή 26/01

Ακόμα πληροφορία για το νικητή της ατομικής ασυλίας δεν έχουμε όμως μπορούμε να σας τονίσουμε τα δεδομένα! Ποια είναι αυτά; Ποιοι παίκτες δεν θα πάρουν μέρος; Ο λόγος για τον Γιώργο Κοψιδά που εξασφάλισε ασυλία χτες, η Μαριάνθη που είναι νέα παίκτρια και έχει ασυλία μιας εβδομάδας και η Ασημίνα Ιγγλέζου, η οποία είναι ήδη υποψήφια! Επομένως ένας από τους υπολοίπους θα κερδίσει την ασυλία και θα δώσει ακόμα έναν υποψήφιο προς αποχώρηση!

Survivor spoiler: Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor διαρροή 26/01 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Αφού έχουμε ως δεδομένο πως οι Διάσημοι χάνουν την ασυλία θα πρέπει να δώσουν άλλους τρεις παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση! Γιατί άλλους τρεις; Ένας από την ψηφοφορία, ένας που θα δώσει ο Γιώργος Κοψιδάς που κέρδισε την ατομική ασυλία και ένας ο παίκτης που θα κερδίσει σήμερα την δεύτερη ατομική ασυλία!

Επομένως έχουμε σίγουρα υποψήφια την Ασημίνα Ιγγλέζου και κρατήστε τρια ονόματα ακόμα! Τριαντάφυλλος, Ανθή Σαλαγκούδη και ίσως μια έκπληξη! Δύσκολα θα είναι υποψήφιος ο Περικλής με βάση τις επιδόσεις του ενώ ερωτηματικό παραμένει ο παίκτης που θα πάρει την ατομική ασυλία! Μπορεί να είναι από τα προαναφερόμενα ονόματα οπότε μπορεί να έρθουν όλα τούμπα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share