Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021

Survivor 4: «Συμμαχία» Περικλή και Ασημίνας με φόντο… τις «κόκκινες» ήττες - Ανατροπές στην παραλία

Τα βρήκαν οι αδύναμοι μεταξύ τους...

26 Ιανουαρίου 2021 22:20
Survivor 4: «Συμμαχία» Περικλή και Ασημίνας με φόντο… τις «κόκκινες» ήττες - Ανατροπές στην παραλία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμη μια «συμμαχία» έχει σχηματιστεί στο Survivor, με τον Περικλή Κονδυλάτο και την Ασημίνα Ιγγλέζου να συνασπίζουν τις δυνάμεις τους, με φόντο… τις ήττες της ομάδας του, φέρνοντας ανατροπές στην «κόκκινη» παραλία.

Η αθλήτρια ψηφίστηκε από την ομάδα της ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, με τον Περικλή άμεσα να έρχεται στο πλευρό της, αφού εκείνος ήταν, που την προηγούμενη εβδομάδα είχε τεθεί υποψήφιος λόγω της αγωνιστικής του αδυναμίας, με το ίδιο κριτήριο να ισχύει και για την Ασημίνα.

Survivor 4: «Συστρατεύουν» τις δυνάμεις τους Περικλής και Ασημίνα

Με αυτό τον τρόπο και με την ψηφοφορία της ομάδας να έχει φέρει αυτή την φορά σε δύσκολη θέση την Ασημίνα, οι δύο παίκτες ήρθαν πιο κοντά, αφήνοντας «πυρά» εναντίον των συμπαικτών τους.

Survivor spoiler 26/01, οριστικό: Αυτή η ομάδα θα κερδίσει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας!

Survivor spoiler: Έφτασε η ώρα για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας στο Survivor 4 (26/01)! Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει; Διάσημοι ή Μαχητές;

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τους Μαχητές να επικρατούν πολύ εύκολο με το εντυπωσιακό 10-3 των Διασήμων και να εξασφαλίζουν, προσωρινά, την παραμονή όλων των παικτών τους στο Survivor! Από την άλλη οι Διάσημοι μπήκαν στην διαδικασία να ψηφίσουν, ενώ για πρώτη φορά είδαμε και την δοκιμασία της ατομικής ασυλίας!

Survivor spoiler 26/01

Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση δόθηκε η Ασημίνα Ιγγλέζου, ενώ ο Γιώργος Κοψιδάς που κέρδισε την ατομική ασυλία, θα κληθεί να δώσει σήμερα άλλον έναν υποψήφιο προς αποχώρηση! Ωστόσο πρώτα θα μάθουμε αν οι υποψήφιοι από τους Διασήμους θα είναι τέσσερις ή δύο και θα προστεθούν άλλοι δύο από την ομάδα των Μαχητών! Πως θα το μάθουμε αυτό; Μέσα από το αγώνισμα της ημέρας (26/01)!

Survivor spoiler 26/01: Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα τον δεύτερο αγώνα ασυλίας;

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και νωρίτερα ήταν δεδομένο πως η παραγωγή θα το γυρίσει ξανά σε πιο βατά αγωνίσματα μπας και κερδίσουν οι Διάσημοι και πάρουν λίγη ψυχολογία! Έτσι, όπως βλέπουμε από τα πλάνα που μας έδωσε ο ΣΚΑΙ, σήμερα έχουμε αποκλειστικά αγώνισμα που αφορά την δύναμη!

Οι δύο αντίπαλοι θα ανέβουν πάνω σε μια νησίδα που βρίσκεται τοποθετημένη σε μια πισίνα και θα προσπαθήσουν να ρίξουν τον αντίπαλό τους στο νερό! Ποιος θα τα καταφέρει;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!

Survivor διαρροή 26/01 - Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

Όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα έτσι και τώρα ισχύει πως νικητές είναι και πάλι οι Μαχητές! Εύκολα ή δύσκολα δεν γνωρίζουμε πάντως ξέρουμε πως σίγουρα νικητές και στην δεύτερη ασυλία θα είναι οι μπλε! Οπότε οι Διάσημοι θα βρεθούν πάλι στην δύσκολη θέση να ψηφίσουν παίκτη προς αποχώρηση, πριν οι παίκτες παίξουν για την ομαδική τους ασυλία! Ποιοι θα προστεθούν στην Ασημίνα Ιγγλέζου ως υποψήφιοι προς αποχώρηση;

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share