Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: «Βόμβα» στο ριάλιτι - Έτοιμος να μπει και ο Γιάννης Βαρδής!

Μεγάλη αποκάλυψη - Πώς τον έπεισε ο Γιώργος Λιανός;

26 Ιανουαρίου 2021 19:44
Survivor spoiler: «Βόμβα» στο ριάλιτι - Έτοιμος να μπει και ο Γιάννης Βαρδής!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έτοιμος να μπει είναι και ο Γιάννης Βαρδής στο Survivor, με το γνωστό τραγουδιστή να αποκαλύπτει πως έχει δεχθεί προτάσεις και τα λόγια του Γιώργου Λιανού τον έχουν πείσει περισσότερο, ώστε να σκεφτεί το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί.

Στο «Σημείο Συνάντησης» βρέθηκαν καλεσμένοι ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Γιάννης Βαρδής, σε μία συζήτηση ουσιαστική για τους διάσημους γονείς τους όπως και για τις καριέρες τους στην μουσική αλλά και την τηλεόραση.

Survivor spoiler: Έτοιμος και ο Γιάννης Βαρδής για Άγιο Δομίνικο

Οι δύο φίλοι μοιράστηκαν πολλές από τις ιστορίες που τους συνδέουν, συζήτησαν για τη μόνιμη σύγκριση που δέχονταν στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα σε σχέση με τους μπαμπάδες τους αλλά και για τις προτάσεις που δέχονται από την τηλεόραση.

Ο Γιάννης Βαρδής, εκεί, αποκάλυψε πως έχει ενεργή πρόταση από το Survivor και σκέφτεται αν θα συμμετέχει σε αυτό ή όχι, τη στιγμή που έχει αποκαλυφθεί ένα σκάνδαλο για όσα γίνονται στο σόου: «Ήμουν αρκετά κοντά για το προηγούμενο. Άρχισα όμως να αγχώνομαι, η κόρη μου ήταν μικρή. Είπα τελικά ότι φοβάμαι να πάω σε αυτό το άγνωστο. Η πρόταση έγινε και φέτος. Κάναμε μια πρώτη κουβέντα, μίλησα με τον Γιώργο Λιανό και μου είπε ότι θα είναι μια εμπειρία. Είναι μια νεκρή περίοδος. Θα πάρεις λεφτά. Μου είπε ότι αν προσέξω πώς θα διαχειριστώ τα νεύρα μου θα περάσω ωραία. Τον εμπιστεύομαι στην κρίση του. Δεν αποκλείεται τίποτα. Μίλησα με τη γυναίκα μου, μου είπε δοκίμασέ το, κάνε το, δες τα όρια σου. Δεν έχω αποφασίσει».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share