Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021

Survivor trailer 26/01: Πλακώνονται την ώρα του αγώνα Περικλής - Καλλίδης! Η Ασημίνα εναντίον της... ομάδας της (video)

Κόλαση στο σημερινό επεισόδιο!

26 Ιανουαρίου 2021 13:47
Survivor trailer 26/01: Πλακώνονται την ώρα του αγώνα Περικλής - Καλλίδης! Η Ασημίνα εναντίον της... ομάδας της (video)
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor trailer 26/01: Κόλαση στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 με τον Περικλή να τσακώνεται άσχημα την ώρα του αγωνίσματος με τον Πάνο Καλλίδη!

Τι θα δούμε σήμερα; Το τρίτο ημίχρονο από το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Πάνο Καλλίδη στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, ενώ παράλληλα η ένταση αυτή θα μεταφερθεί σε ένα τρομερό αγώνισμα που θα δούμε για πρώτη φορά στο Survivor!

Την ίδια ώρα η Ασημίνα Ιγγλέζου θα τα βάλει με την ομάδα της, προφανώς διότι είναι υποψήφια προς αποχώρηση, θα τους κράξει στο συμβούλιο ενώ όπως θα δούμε θα αποφύγει τον Γιώργο Κοψιδά στο αγώνισμα, μετά από νίκη της, όταν εκείνος θα θελήσει να την συγχαρεί!

Δείτε το trailer του επεισοδίου παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Survivor spoiler: Πονηρός ο Περικλής! Δεν φαντάζεστε τι κάνει σε κάθε ψηφοφορία και δεν το έχει παρατηρήσει κανείς

Survivor spoiler: Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 είδαμε μία ακόμα μεγάλη ήττα της κόκκινης ομάδας σε έναν αγώνα ασυλίας.

Ο στίβος μάχης ήταν αρκετά πιο δύσκολος σχετικά με άλλες φορές, όμως αυτό που δυσκόλεψε περισσότερο τους Κόκκινους ήταν ο τελικός στόχος. Έτσι η ήττα ήρθε με το τελικό σκορ του 10-3.

Επομένως οι Μπλε ήταν και πάλι απλοί θεατές στο Συμβούλιο του νησιού και οι Κόκκινοι έπρεπε να προχωρήσουν στην νέα διαδικασία, για φέτος, αυτή της ατομικής ασυλίας.

Σίγουρα δεν ήταν κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί, καθώς και τις προηγούμενες σεζόν του Survivor η ηττημένη ομάδα έπρεπε να προχωρήσει σε έναν εσωτερικό αγώνα, από τον οποίο ο τελευταίος που θα έμενε συγκεντρωμένος κέρδιζε την ατομική ασυλία.

Δεν φαντάζεστε τι κάνει σε κάθε ψηφοφορία και δεν το έχει παρατηρήσει κανείς

Εχθές είδαμε ένα αγώνισμα το οποίο σίγουρα είχαμε ξαναδεί στο παρελθόν κατά το οποίο οι παίκτες, ο καθένας ξεχωριστά έπρεπε να παραμείνει με το ένα πόδι όρθιο και στο χέρι του να διατηρεί ένα μπαλάκι χωρίς να του πέσει κάτω, στηρίζοντάς το πάνω σε μία ειδική κατασκευή.

Από αυτή τη διαδικασία νικητής βγήκε ο Γιώργος Κοψιδάς κατακτώντας την ατομική ασυλία. Επομένως εκείνος και η Μαριάνθη Κάσδαγλη δεν μπορούσαν να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους, αλλά φυσικά μπορούσαν να ψηφίσουν.

Έτσι λοιπόν μετά από ένα αρκετά επεισοδιακό συμβούλιο όπου είδαμε αρκετές συγκρούσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες με αποκορύφωμα αυτή του Πάνου Καλλίδη με τον Περικλή Κονδυλάτο για ένα μπουκάλι λάδι που βρέθηκε στην καλύβα του γνωστού τραγουδιστή ο οποίος έμενε εκεί όταν βρισκόταν ακόμα στην ομάδα των Διασήμων.

Τέλος οι παίκτες της κόκκινης ομάδας προχωρούσαν ένας-ένας στην κάλπη ψηφίζοντας αυτόν που θεωρούσαν ότι δεν χωράει στην ομάδα τους.

Κάτι λοιπόν που ξεχώρισε και δεν είναι η πρώτη φορά που το παρατηρούμε είναι το γεγονός πως ο Περικλής Κονδυλάτος, κάθε φορά που ψηφίζει έχει την συνήθεια πριν ρίξει το χαρτί του μέσα στην κάλπη να ανακατεύει όλες τις ψήφους και τη δική του να την τοποθετεί σχεδόν στον πάτο.

Σίγουρα αυτό αποκλείεται να είναι κάτι τυχαίο, καθώς ο συγκεκριμένος άνθρωπος πρόκειται για ένα πολύ έξυπνο και χαρισματικό άτομο που σίγουρα δεν αφήνει τίποτα στην τύχη ούτε στις πράξεις του αλλά και ούτε στα λεγόμενά του.

Survivor spoiler: Πονηρός ο Περικλής!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share